"Man ir prieks, ka Bārtam ir tētis." Kādas ir Ūdrīša attiecības ar dēlu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Apritējuši jau septiņi gadi kopš Rolanda Ūdra liktenīgās sadursmes  ar auto. Šodien viņš svin savu 48. dzimšanas dienu. Neskatoties uz akmeņiem dzīves ceļā, Ūdrītim ir mīloša ģimene - atbalstoša sieva un dēls. Intervijā ar TVNET tiešsaistes žurnālu "Klik" rakstniece, mūziķe, Ūdrīša sieva Ilona Balode pastāstīja, kādas ir Ūdrīša attiecības ar dēlu Bārtu.

Kādas ir Bārta attiecības ar tēti?

Ļoti labas, viņš jau ir tādā vecumā, ka ļoti daudz ko saprot. Es viņam no mazotnes ļoti daudz ko esmu stāstījusi, gan to, ka tētim bija avārija, gan to, ka tētis visu dzīvi nav bijis tāds, kāds ir tagad. Es viņam vienmēr esmu rādījusi bildes un video, arī tos, kur Ūdris mēnesi veco Bārtu ir vācis un čubinājis, mazgājis vanniņā. Viņš ir uzaudzis ar tiem stāstiem un pieradis pie tā, bet tagad viņš jau vairāk saprot...

Bārts ar tēti arī ir sācis savādāk komunicēt, viņš izpauž vairāk savas emocijas -

ļoti bieži pats rāpjas Ūdrim klēpī, bučo viņu, ķeras ap kaklu un saka, ka mīl tēti.

Viņš to ģimenes sajūtu ļoti rada, un man par to ir ļoti liels prieks.

Man ir prieks, ka Bārtam ir tētis, jo es pati esmu uzaugusi bez tēva un ļoti labi zinu, ko tas nozīmē, ka ģimene nav ģimene.

Un man vienmēr ir bijusi tā aukstuma sajūta, tā nepabeigtības sajūta, ka es to savu otru pusi nemaz nezinu. Lai arī Ūdris ir invalīds, dēlam ar tēvu ir ļoti tuvas un sirsnīgas attiecības. Tāda ir tā mūsu ģimene. Ar visiem mūsu dzīvniekiem.

Šodien, 18. maijā, leģendārajam Ūdrītim ir 48. dzimšanas diena.

Pilnu interviju lasiet tiešsaistes žurnālā "Klik".

Video: 2019. gada intervija ar Ilonu Balodi-Ūdri

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu