Didrihsone atguvusi sava veikala "Instagram" kontu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pretrunīgi vērtētā influencere un apģērbu tirgone Elīna Didrihsone pagājušajā nedēļā, esot Dubaijā, saviem sekotājiem atklāja bēdīgu faktu - tika bloķēts viņas veikala "Butterfly" "Instagram" konts. Nu viņa priecājas, ka konts ir atgūts.

Trešdien, 18. maijā, Didrihsonu pāris ne tikai svinēja savu 6. kāzu jubileju, bet arī dalījās priekā, pavēstot, ka uzņēmuma konts ir atgūts. "Nespēju noticēt, ka konts ir atgriezts," līksmoja Didrihsone.

Didrihsone nezina, kādu iemeslu dēļ konts uz laiku tika bloķēts. "Es jau biju pilnībā samierinājusies un atvadījusies. Es nezinu iemeslu, kāpēc profils bija slēgts, un nezinu, kāpēc tas ir atvērts. Vienkārši zvana vīrs un saka, ka ir labas ziņas," saviem sekotājiem stāsta Elīna.

"Viss darbs nav velti darīts. Viss labs, kas labi beidzas," priecājas Elīna.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Didrihsones vārds izskanējis vairākos skandālos, kas raisījuši plašu sabiedrības viļņošanos. Viņa vairākkārt nonākusi gan Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC), gan Valsts ieņēmumu dienesta (VID) redzeslokā, gan abi ar vīru Nauri nonākuši sociālā dienesta un Bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas redzeslokā.

Didrihsone saņēmusi aizrādījumus arī par mirkļbirkas #reklāma nelietošanu sociālajā tīklā "Instagram", kurā aktīvi reklamē apģērbus. Ik pa laikam parādās arī citas sūdzības - piemēram, vairākas sievietes apgalvo, ka apģērba iegādes brīdī viņām lūgts maksāt skaidrā naudā un netiek izsniegts čeks. Sūdzības ir arī par preču atgriešanas sistēmu.

Didrihsone pērn piedalījās arī Aināra Šlesera politiskās partijas "Latvija pirmajā vietā" dibināšanā un uzstājās ar 29. kārtas numuru. Didrihsone ar vīru Nauri ir reliģiskās organizācijas "Prieka vēsts" locekļi un nereti redzami tās rīkotajos pasākumos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu