"Viņš manā dzīvē ienāca tik negaidīti." Kombuļu Inese parāda savu jauno mīlu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Inese Saulīte/ Facebook

Kombuļu Inese jeb Inese Saulīte (īstajā vārdā Inese Adario) nesenā intervijā TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālam "Klik" atklāja, ka nebūšanas ar vīriešiem ir aiz muguras, viņa atkal ir iemīlējusies. Nu noskaidrojies, kas ir Ineses jaunā mīla.

Kombuļu Inese "Facebook" publiskojusi kopbildi ar savu sirdsāķīti - Ivo Vītiņš.

"Jā, esmu satikusi cilvēciņu, kas mani novērtē, un atkal viss notika tik nejauši.

Viņš manā dzīvē ienāca tik negaidīti. Es ilgi tam neticēju, ka mīlestību nevajag meklēt, tā atnāk pati. Nekad nevajag skriet pakaļ mīlestībai, nekad. Es savulaik arī esmu bijusi iepazīšanās portālos, un man vienmēr ir bijusi vēlme būt mīlētai. Es septiņus gadus biju viena."

Kur Inese satika savu izredzēto? "Tā bija liktenīga diena.

No rīta tu pamosties, bet dienas vidū jau esi iemīlējusies."

Kāds tad ir iepazīšanās stāsts? "Mēs pat īsti neiepazināmies. Es mājās sēdēju, un vienā mirklī pēc divām stundām atrados Kuldīgas centrā. Viņš mani sagaidīja ar rozēm, konfekšu kasti un apsveikuma kartīti. Viņš par mani nezināja neko, un es par viņu arī - ne viņa vecumu, ne dzīvesstāstu, pat ne vārdu īsti," smej Inese.

Par iepazīšanos ar jauno sirdsāķīti Inese ir pateicīga savām divām draudzenēm, kuras pateikušas: "Pietiks sērot, mēs kāpjam mašīnā un braucam!" "Es teicu, ka neesmu gatava, bet draudzenes bija neatlaidīgas, viņas teica: "Tagad tu neesi gatava, bet tūlīt būsi." Un, aizbraucot līdz Kuldīgai, es sapratu, ka esmu vairāk nekā gatava.

Tā bija abpusēja mīlestība no pirmā acu skatiena. Mēs apskāvāmies un sabučojāmies, un uzreiz sapratām, ka esam radīti viens otram. Man bija tāda sajūta, ka esam pazīstami visu mūžu. It kā mēs gadiem būtu bijuši kopā. Mēs uzreiz praktiski uzsākām kopdzīvi. Bet pozitīvākais ir tas, ka bērni viņu pieņēma uzreiz.

Bērni man saka, ka mammu tik laimīgu nekad nav redzējuši. Viņš ir manu sapņu piepildījums."

Un tas nav vienīgais jaunums Ineses dzīvē. Viņa atgriezusies mūzikā. Vairāk par Ineses dzīvi, skandāliem un vīriešiem lasiet "Klik".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu