Ko vēsta zvaigznes? Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 22. līdz 28. maijam

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jukka Risikko/Shutterstock

Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 22. līdz 28. maijam.

AUNS

Kā mēdz teikt: kas zina, ko grib, var visu, ko grib. Daudz labu ideju un sekmīgs ceļavējš burās. Tavs kuģis droši virzīsies uz priekšu pāri bangu galotnēm. Būsi noskaņots nopelnīt – ja ne miljonu, tad noteikti vairāk nekā līdz šim. Var uzrasties kompanjoni, taču uz citiem pārāk nepaļaujies. Dienas ļoti aktīvas, bet brīvajā laikā gan vajag piebremzēt, par darbu nedomāt un vairāk uzmanības veltīt privātajai dzīvei. Labprāt rosīsies mājās un saimniekosi virtuvē. Izmēģini jaunas receptes un parūpējies par mīļajiem cilvēkiem.

VĒRSIS

Ļoti nemierīgs laiks. Tev patīk turēties pie stingri noteikta plāna, bet tagad ierastā lietu kārtība izjaukta. Kāds no kolēģiem vai darījumu partneriem būs nolēmis darīt kaut ko pēc sava prāta, kaut iepriekš norunāts citādāk. Būsi neapmierināts, ka visu laiku jāpielāgojas situācijām. Pēc nervozām darba dienām vislabākā atpūta mājas atmosfērā. Brīvdienās vari ielūgt ciemos draugus un sarīkot ballīti radošā atmosfērā. Privātajā dzīvē mīļums un savstarpēja uzticēšanās. Brīvajiem ļaudīm emocionāli iedvesmojoši piedzīvojumi.

DVĪŅI

Miljons ideju, arī informācijas gūzma, dažādas sarunas un pārrunas. Jāprot atsijāt graudi no pelavām un saprast: kad kaut ko teikt, bet kad labāk viedokli paturēt pie sevis. Latviešu sakāmvārds vēsta: runāšana sudrabs, klusēšana zelts. Iespējams, labāk izvēlēties pēdējo, jo daudz pļāpājot vari nonākt neveiklās situācijās. Pēc labākās sirdsapziņas paveic tev uzticētos darba pienākumus, bet nepārcenties. Brīvdienas pavadi kopā ar ģimeni, kas ir tavs stiprais balsts. Sirdslietās saviļņojošas emocijas – tādas gaišas, vieglas un iedvesmojošas.

VĒZIS

Čaklajam un atbildīgajam darbarūķim ar kādreiz gribas paslinkot... Jauno darba nedēļu būs grūti iesākt, izdomāsi dažādus argumentus: kāpēc kaut ko nedarīt. Kādu brītiņu varbūt tā izdosies "izbraukt", bet pēc tam nāksies visu iekavēto panākt. Labāk tomēr darīt visu secīgi un neko neatlikt. Cita starpā ļoti derētu ievērot veselīgu dzīvesveidu, jo darba un sadzīves pienākumi radīs lielu slodzi. Brīvdienās kaut kur kopā ar ģimeni aizbrauc vai apmeklē kultūras pasākumus. Tā būs vislabākā atpūta. Prieku sagādās arī jestra draugu ballīte.

LAUVA

Jaunā darba nedēļa nāks ar emociju viļņošanos. Tās – kā paisums un bēgums. Vajag noteikt prioritātes un mazsvarīgākos darbus atlikt uz vēlāku laiku. Taču pēc nelielas apdomāšanās pauzes būs spēku pieplūdums un enerģijas mutuļi. Tad vari atrotīt piedurknes un ķerties pie svarīgākajiem pasākumiem. Daudz ko panāksi ar personīgo pievilcību, šarmu, smaidu un pārliecināšanas spējām. Kurš gan vēl spēj būt tik apburošs kā džungļu karalis Lauva? Svarīga būs arī sirdslietu tēma – iespējams, risināmi kādi būtiski jautājumi.

JAUNAVA

Darbā vai biznesa lauciņā gribēsies visus izrīkot un pieskatīt kārtību – arī tad, ja tas neietilpst tavos pienākumos. Apkārt virmos radošas idejas, pret kurām sākotnēji izturēsies skeptiski, bet pamazām gūsi pārliecību, ka nevajag turēties pie ierastā un iet pa rutīnas ceļu. Galarezultātā būsi apmierināts un arī īsziņas par bankas konta stāvokli priecēs. Nedēļas nogalē velti uzmanību mājas saimniecībai. Iegādājoties lielākus pirkumus, rūpīgi pārdomā vai tie nepieciešami un uzmanies no pārmaksāšanas. Sirdslietas patlaban otrajā plānā.

SVARI

Būsi noskaņots ļoti radoši un tas izpaudīsies jebkurā darbībā – gan profesionālajās lietās, gan sadzīvē. Darba pienākumos būsi iekšā ar visu sirdi un dvēseli, dzīvosi līdzi neveiksmēm un veiksmēm, un pēdējo būs vairāk. Ja pēkšņi liekas, ka pienākumu sadale ne īpaši godīga vai atalgojums nav adekvāts, tad jāmeklē jauni varianti. Kā mēdz teikt: kas neriskē, tas nevinnē. Brīvdienās ar prieku pievērsīsies mājas darbiem. Ja vēlies veikt būtiskus pārkārtojumus, pirms tam gan apspriedies ar ģimenes locekļiem. Attiecību tēmā krāsainas emocijas un piedzīvojumi, kas paliek atmiņā.

SKORPIONS

Veiksmīga nedēļa, jo pratīsi likt lietā savas prāta spējas, loģiskos argumentus un komunikācijas prasmes. Varbūt mazliet gan jāpiedomā pie tā, kādā formā izsaki savu viedokli vai aizrādījumus, jo cilvēki uztver dažādi un kāds var sajust to skorpionisko dzelonīti, kas astes galā apslēpts. Taču ir labas iespējas izveidot jaunus lietišķos kontaktus, iesaistīties jaunos projektos un gūt arī materiālo labumu. Brīvdienās domas par darbu atstāj aiz mājas sliekšņa. Laiku vajadzētu veltīt privātajai dzīvei un attiecībām. Mīlestība sildīs sirdi, taču būs arī šis un tas pārrunājams.

STRĒLNIEKS

Ļoti gribas to brīvības sajūtu, kad vējš matos, aizraujoši līkumains ceļš priekšā un vējš matos. "Darbs nav zaķis", vēsta sakāmvārds. Arī taisnība... Profesionālajā jomā nav vērts iespringt – paveic to, kas obligāti jāizdara, bet jaunus un papildus pienākumus neuzņemies. Ļoti iespējams, ka ieceres vērienīgākas, nekā iespējas tās realizēt. Ieskaties ceļojumu piedāvājumos – varbūt jāsāk plānot atvaļinājums. Nedēļas nogalē darīšanas ar radiniekiem, iespējams, kādam no viņiem vajadzēs padomu. Bet neaizmirsti arī par atpūtu un pavasara romantiku.

MEŽĀZIS

Darbā ļoti nemierīgi. Tev patīk noteiktība un lietu kārtība, taču dzīve var ieviest savas korekcijas. Bet varbūt nemaz nav jāgaida, kamēr no tevis neatkarīgi apstākļi "izsit no sliedēm". Jāizvērtē darba, biznesa un peļņas iespējas. Iespējams, kaut kas ar steigu jāmaina, jāmeklē izdevīgāki varianti, jāpaplašina spēles laukums. Mājas un ģimenes pienākumiem atliks mazāk laika, un, iespējams, nāksies strādāt arī brīvdienās. Mājiniekiem tas var nepatikt, noteikti atrodi laiku arī viņiem – lai kopā kaut kur aizietu vai vienkārši no sirds parunātos.

ŪDENSVĪRS

"Pats gudrākais ir cilvēks, kuru visvairāk kaitina laika zaudējums," esot teicis Dante. Būsi uz mutuļojošas enerģijas viļņa un gribēsi paspēt realizēt neskaitāmas ieceres. Ja kāds kolēģis vai darījumu partneris kavēs procesus, būsi pikts un viedokli nepaturēsi pie sevis. Līdz ar to profesionālajā jomā var rasties spriedze. Varbūt pienācis laiks kādām pārmaiņām? Tostarp arī mājas vidē. Var rasties spontāna vēlme veikt pārkārtojumus, iegādāties jaunu sadzīves tehniku vai kādu tehnoloģisku ierīci, kas atvieglo sadzīvi. Vēlme pēc pozitīvām pārmaiņām – arī attiecību tēmā.

ZIVIS

Ja gribas sēdēt pie loga, vērties ārā un domāt, ka „nu gan viss ir slikti”, tad paņem papīra lapu un vienā pusē saraksti mīnusus, bet otrajā plusus. Un pēdējo, visticamāk, būs vairāk. Darbā daudz pienākumu. Varbūt pat pārāk daudz un tas var likties nomācoši. Taču līdzās pelēkajām, dzīvē vienmēr ir arī košās krāsas. Brīvajā laikā vēlams pievērsties kādām nodarbēm, kas dod dvēseles mieru. Tās var būt garākas pastaigas dabā vai pievēršanās mīļotajam hobijam. Svarīgās lietās sajutīsi tuvu cilvēku atbalstu, un iedvesmojošus brīžus sniegs mīļotais cilvēks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu