Foto un video Kazahstānas hokeja izlases treneris: Ķermeni nav iespējams apmānīt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Gaļims Mambetalijevs
Gaļims Mambetalijevs Foto: Reuters/ScanPix

Kazahstānas izlases galvenais treneris Gaļims Mambetalijevs nosaucis iemeslus, kas viņa vadītajai valstsvienībai pasaules hokeja čempionātā patraucējis aizvadīt veiksmīgu maču pret Latvijas nacionālo komandu.

Latvija sestdien "Arēnā Rīga" svinēja panākumu ar 7:0 (2:0, 3:0, 2:0), tiekot pie ceturtās uzvaras pēc kārtas. 

"Ātri zaudējām divus vārtus. Runājām pirms cīņas, ka jāspēlē organizēti. Vārtus ielaidām, jo nebijām pietiekoši labi koncentrējušies un pietrūka mums svaiguma," vietējiem medijiem sacīja Mambetalijevs. "Visas emocijas atstājām iepriekšējā spēlē pret Slovākiju. Puiši to labi apzinās. Ķermeni nav iespējams apmānīt. Latvijas izlase pret mums iznāca noskaņojusies. Viņiem šī bija pēdējā iespēja iekļūt izslēgšanas spēļu turnīrā."

Foto: Pasaules čempionāts hokejā: Latvija - Kazahstāna

Divus vārtus Latvijas komandas labā guva Rodrigo Ābols, pa vieniem - Rihards Bukarts, Oskars Batņa, Mārtiņš Dzierkals, Miks Indrašis un Kaspars Daugaviņš.

Sauso spēli vārtos aizvadīja Artūrs Šilovs. 

"Lai nu kā, puiši centās. Trūks tādu spēļu pieredzes. Ar entuziasmu vien nepietiek. Gatavosimies nākamajai spēlei. Un šī spēle ir ātri jāaizmirst. Nav uzvaru bez sakāvēm. Visi puiši to saprot," uzskata Kazahstānas izlases galvenais treneris. 

Kazahstānai pasaules čempionātā vēl jātiekas ar Slovēniju, kas komandai būs noslēdzošā spēle turnīrā. 

"Visa komanda nospēlēja slikti. Kāpēc? Nespējām atjaunoties. Un tas ir cilvēciski saprotams. Puiši nav roboti. Jau rēķinājāmies, ka tā varētu būt. Šī spēlē pēc iespējas ātrāk jāaizmirst un jāgatavojas nākamajai. Puišu sejās neizpratni nesaskatīju," viņš sacīja. 

Pēc piecām spēļu kārtām B grupā 15 punkti ir Šveicei, 13 - Čehijai un 11 punkti - Kanādai, kuras jau nodrošinājušas vietu izslēgšanas turnīra spēlēs. 11 punktus sešās cīņās sakrājusi Latvija, pieci punkti ir Slovākijai, četri sešās spēlēs - Kazahstānai un piecās Norvēģijai, bet punktus nav guvusi Slovēnija.

Pasaules čempionāts Rīgā un Tamperē noslēgsies 28. maijā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu