Ko dara pieredzējuši ceļotāji, pirmo reizi ieejot savā viesnīcas numurā: stjuartes pieredze un ieteikumi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Esther Sturrus/Facebook.com

Esterei Starrusai no Nīderlandes ir tikai 22 gadi, bet, strādājot par stjuarti un regulāri nakšņojot dažādu zemju viesnīcās, viņa ir uzkrājusi bagātīgu pieredzi, kā droši izbaudīt visas viesnīcas ērtības. Pirmā lieta, ko dara ikviens stjuarts, ienākot savā viesnīcas numuriņā, – pārbauda, vai tajā nav slēpto kameru. Tā diemžēl esot diezgan izplatīta prakse.

Estere Starrusa ir viena no slavenākajām stjuartēm vietnē "TikTok" – savos video viņa demonstrē, kā maksimāli izmantot viesnīcā pieejamās ērtības, nodrošināties pret nevēlamiem viesiem un, pirmkārt, noskaidrot, vai uz tevi kāds neblenž caur slēptās kameras aci.

"TikTok" videoklipā, kam ir jau vairāk nekā 3,7 miljoni skatījumu un 480 000 atzīmju "Patīk", Estere parāda un pastāsta, kā viņa pārbauda visas iespējamās vietas, kur varētu būt noslēptas kameras.

Savā video jaunā stjuarte raksta: "Kas ir pirmā lieta, ko daru, kad ienāku savā viesnīcas numurā: pārbaudu, vai tajā nav slēpto kameru."

Videoklips sākas ar spoguļu pārbaudi vannas istabā. To dara, uzspiežot uz stikla, lai redzētu, vai stiklā neparādās kāda iedobe vai arī nav kaut kas iestrādāts, kas varētu liecināt par slēpto kameru otrā pusē. 

Pēc tam Estere pārbauda iebūvētās lampas dušas telpas griestos un dūmu detektoru koridorā, izgaismojot to ar sava telefona lukturi.

Visbeidzot viņa veic nelielu izmeklēšanu viesnīcas istabā, apskatot aizkarus un teritoriju ap tiem, pavirinot atvilktnes un un izpētot televizoru - vai deg tikai tās podziņas, kurām jādeg. 

Esteres video komentējuši tūkstošiem sociālo mediju lietotāju, daudzi rakstījuši par savu pieredzi, daloties arī ar saviem padomiem un ieteikumiem.

Citos "TikTok" video Estere Starrusa dalās ar vairākiem noderīgiem izdzīvošanas trikiem viesnīcās, piemēram, kā ar vannas istabas tvaiku izgludināt tērpu, ja gludekļa nav pie rokas, kā kārtīgi aizvērt aizkarus, lai pa spraugu neiespīd saule, kādos veidos var izmantot dušas cepurīti un tamlīdzīgi.

@esthersturrus Replying to @signor More tips?🤓 #hiddencamera #hotel #hotelroom #myklmmoment #klm #klmcrew #crewklm #klmairlines #klmroyaldutchairlines #flightattendant #stewardess #workingmode #cabincrew #cabincrewlife #cabincrewgirls #flightattendantlife #aviationlife #aviation #uniform #royalbue #trend #viral #viralvideo #fyp ♬ 9 to 5 - Dolly Parton
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu