"WhatsApp" ievieš gaidītu funkciju, bet ar laika ierobežojumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Ziņapmaiņas platformā "WhatsApp" būs pieejama jauna funkcija – labot kļūdas ziņojumos, kas arī ļaus papildināt jau iepriekš sūtītās ziņas. Par to ziņots kompānijas blogā, kur arī atklāts, ka šīs izmaiņas veikt būs iespējams 15 minūtes pēc ziņu nosūtīšanas.

Noslēdzoties 15 minūšu logam, pie labotajām ziņām būs atzīme "labots", bet nebūs iespējams redzēt sākotnēji sūtīto ziņu.

Tehnoloģiju milža "Meta" ziņapmaiņas platformā jaunā funkcija pakāpeniski tiek ieviesta tuvāko nedēļu laikā visiem 2 miljardiem lietotāju. 

Kompānija pauž, ka jaunā funkcija sniegs lielāku kontroli pār sarakstēm, sākot no mazu kļūdu labošanas līdz papildu konteksta pievienošanai.

Pārstāvji arī uzsver, ka ieviestās izmaiņas, tāpat kā visi personīgie ziņojumi, fotoattēli, videomateriāli un zvani, tiek aizsargātas ar šifrēšanu.

Jāatgādina, ka nesen saziņas platformas "WhatsApp" lietotājiem ļauts izmantot savu kontu ne tikai vienā tālrunī.

Kompānijas "Meta" piederošais ziņapmaiņas pakalpojums pagājušajā mēnesī paziņoja, ka vienu "Whatsapp" kontu varēs izmantot no vairākiem viedtālruņiem.

Toties šī gada sākumā lietotājiem tika ļauts izveidot savienojumu, izmantojot starpniekserverus, lai viņi varētu palikt tiešsaistē, ja ir bloķēta pieeja internetam vai citas tehniskas problēmas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu