Izmeklētāji: Solovjovam ir slepena ģimene ar diviem bērniem, kuri dzimuši ASV

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Viens no pazīstamākajiem Krievijas propagandistiem Vladimirs Solovjovs
Viens no pazīstamākajiem Krievijas propagandistiem Vladimirs Solovjovs Foto: Wikimedia Commons

Alekseja Navaļnija domubiedri publicējuši veikto izmeklēšanu par propagandistu Vladimiru Solovjovu. Saskaņā ar publicēto informāciju Solovjovam ir slepena ģimene ar diviem bērniem no basketbolistes Svetlanas Abrosimovas, ziņo medijs "The Insider".

Sportistei pieder pusmiljardu rubļu vērta un 650 kvadrātmetru plaša villa Sočos, taču informācija par to tikusi izņemta no Krievijas nekustamo īpašumu uzskaites sistēmas "Rosreestr".

Kaimiņos esošajos zemes gabalos atrodas viena no Putina armijas komandieriem Ukrainā ģenerāļa Sergeja Surovikina sievas māja, Krievijas Federācijas Drošības padomes sekretāra dēla māja, kā arī bijušā FSB atbalsta dienesta vadītāja villa.

Informācija par šo villu īpašniekiem arī tikusi izņemta no "Rosreestr", un sistēmā kā elitāro nekustamo īpašumu īpašnieks uzrādīta Krievijas Federācija. Lai noskaidrotu, kas ir patiesie villu īpašnieki, izmeklētāji izmantoja būvniecības projektu datus.

Citāts no izmeklēšanas teksta: "Varbūt Svetlana patiesībā ir ne tikai bijusī basketboliste, bet arī FSB vai GRU īpaši slepena darbiniece ar ģenerāļa pakāpi? Varbūt viņa ir Aizsardzības ministrijas darbiniece un paralēli "YouTube" kanāla uzturēšanai arī slepus komandē divīziju Donbasā?

Kāpēc valsts tik ļoti aizsargā Svetlanu Abrosimovu, kura ir tikai sportiste, kas jau sen beigusi karjeru? Kāpēc Krievija viņu burtiski pielīdzina Patruševu un Surovikinu ģimenēm?"

Pēc izmeklētāju domām, Svetlana Abrosimova ir Vladimira Solovjova mīļākā (viņš oficiāli ir precējies, un viņam ir 8 bērni no dažādām laulībām). To apstiprina dati par kopīgiem braucieniem, kopīgiem ārsta apmeklējumiem un viena un tā paša šofera pakalpojumiem.

2017. gadā Abrosimova Amerikas Savienotajās Valstīs dzemdēja divas meitas, kuru tēvavārds ir Vladimirovna.

Amerikas Savienotajās Valstīs dzimušie automātiski saņem šīs valsts pilsonību, kā arī pašai Svetlanai Abrosimovai ir Amerikas pase, kuru izmeklētāji atklāja lidojumu datubāzē.

"Mēs runājām ar vairākiem cilvēkiem no Solovjova svītas, un viss tika apstiprināts - viņam patiešām ilgu laiku ir slepena ģimene, divi bērni, un viņš bieži parādās tajā ļoti elitārajā mājā Sočos.

Ir maz publisku fotogrāfiju ar Solovjovu un Abrosimovu, taču līdz pat šai dienai viņš komentē viņas basketbola spēles, aicina ēterā un pārpublicē ierakstus sociālajos tīklos," raksta izmeklēšanas autori.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu