Pieci kaitinošākie Zodiaka zīmju vīrieši

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: fizkes/Shutterstock

Astrologi nosaukuši piecus Zodiaka zīmes vīriešus, ar kuriem ir visgrūtāk atrast kopīgu valodu. Dzīve ar viņiem var kļūt par pārbaudījumu jebkurai dāmai.

Vēzis

Vēži mēdz būt patiesi kaitinoši. Viņi ir ļoti mīļi, bet, ja viņiem kaut kas ienāk galvā, tad viņus apturēt nav iespējams. 

Turklāt viņi alkst, lai viņiem piekrīt. Lai gan no malas tā neizskatās, Vēži ir ļoti spītīgi. Vēžu apsēstībai ar sevi bieži vien nav robežu, kas šausmīgi kaitina viņu sievas un mīļotos. Šī ir viena no savtīgākajām Zodiaka zīmēm.

Jaunava

Jaunavas var nogurdināt ikvienu ar saviem nebeidzamajiem noteikumiem. Viņi dievina kārtību un mīl, kad viss mājā un ģimenē ir pakļauts kaut kādai noteiktai sistēmai.

Viņi ar grūtībām pieņem izmaiņas, jo viņiem ir nepieciešama stabilitāte. Viņi šķendējas par mājinieku šķērdēšanos ar finanšu līdzekļiem. Vienlaikus Jaunavas bieži apvainojas. 

Skorpions

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem patīk strīdēties ar ģimenes locekļiem un ne tikai. Viņus par kaut ko nav iespējams pārliecināt. Tikai viņiem ir taisnība.

Un viņi ir arī atriebīgi, tāpēc, ja Skorpions atceras pirms pieciem gadiem jūsu pieļautās kļūdas, tad nebrīnieties, tā var gadīties bieži. Viņi nekad neko neaizmirst.

Ūdensvīrs

Personīgās vēlmes Ūdensvīram vienmēr ir prioritāte. Viņi spītīgi sasniegs savu mērķi, pat ja tas ir pretrunā ar visas ģimenes interesēm. Ja laulātais izteiks domstarpības vai neapmierinātību, Ūdensvīrs sūdzēsies visiem, ka sieva viņu ierobežo.

Turklāt visi Ūdensvīri piedzimst greizsirdīgi un īpašnieciski. Viņi ir ļoti gādīgi, bet reizēm aiziet pārāk tālu, cenšoties ierobežot partneri visur un visā.

Zivis

Zivju vīriešiem bieži mainās garastāvoklis, un dzīve kopā ar viņiem ir kā pastāvīga šķēršļu josla.

Viņi nelabprāt runā par saviem plāniem. Zivis ir pārliecinātas, par pārāk, un viņi no sirds domā, ka tikai viņiem ir taisnība, lai kas arī notiktu. Ja viņi ir kļūdījušies, atvainošanos nesagaidīsiet. Arī šķietami atklātas sarunas ne pie kā nenovedīs. Šos vīriešus var mīlēt, bet jums ir jāpierod pie viņu dīvainībām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu