Dziedātāja Būū pilnīgi kaila pozē vīriešu žurnālam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātāja Būū (īstajā vārdā Ilze Fārte) ļāvusies pikantai fotosesijai vīriešu žurnālam "Klubs". Viņas kailfoto apskatāmi jūnija numurā.

"Fotosesija ir liels un emocionāls radošās attīstības ceļš - līdz tam nonākt, ļauties, pieņemt. Tas ir lielākais ieguvums, jo arī mūzikā nesu brīvību, kailumu, pieņemšanu, sevis mīlestību. Kā es saku - mūzika iet pa priekšu man pašai, caur mūziku spēju iemiesot to, kas fiziskajā pasaulē seko ar nelielu nobīdi. 

Fotosesija noteikti ir liels solis sevis pieņemšanā.

Es uz šo pieredzi skatos ar ārkārtīgi lielu mīlestību, pateicību un gaišumu. Kā man mainījusies uztvere par sevi un savu ķermeni! Kailums man vienmēr ir bijis ļoti svarīgs, dabiska manis daļa. Tā ir tā tautumeita, kas uzliek vainadziņu un saulgriežos iet kaila peldēt, dejo zem zaļojoša ozola. Vienmēr tāda esmu bijusi, bet pirmo reizi nekautrējos no tā, kā citi to uztver. 

Tik daudz pieaugušu sieviešu man teikušas - priecājies, fočējies tagad, baudi sevi. Līdz sāpēm ir dzirdēt to, ka viņas sevi nemīlēja un tagad to nožēlo. Man ir tik daudz skaistu draudzeņu gan iekšēji, gan ārēji, kuras nemāk sevi pieņemt. Arī mana mamma. Tik daudzām sievietēm ir iracionāli kompleksi. Es caur mūziku un tēlu vēlos radīt telpu, kur drīkstam ļauties. Satieciet mani mežā, koncertā vai paskatieties sociālos tīklus, es visur cenšos iemiesot brīvību," par fotosesiju saka Būū.

Vairāk lasi žurnāla "Kluba" jūnija numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu