Purvciemā BMW šoferis bez tiesībām notriec pensionāri

Apollo.lv
Neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīna. Ilustratīvs attēls.
Neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīna. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Kāds puisis jau vairākas reizes sēdies pie stūres bez autovadītāja apliecības. Otrdien, 23. maijā, šoferis atkārtoti nonācis policijas redzeslokā. Viņš uz gājēju pārejas notriecis sirmgalvi, kuru mediķi ar smagām traumām nogādāja slimnīcā, vēsta "Degpunktā".

Asinis uz ceļa un BMW automašīnas sāna ir pirmās pazīmes, pēc kurām apkārtējie saprot, kādēļ vienu no braukšanas joslām Dzelzavas ielā likumsargi aizšķērsojuši ar savu spēkratu un ierobežojuši kustību.

Ap plkst. 11.00 uz gājēju pārejas tika notriekta sirmgalve. Tie, kuri dzīvo tuvumā un konkrēto pāreju šķērso katru dienu, stāsta, ka ne vienu reizi vien gājēji un autovadītāji ceļu nav spējuši sadalīt. Ik pa brīdim notiek mazāki vai lielāki negadījumi.

Notrieca manu paziņu, kura ārstējās veselu gadu. Te ir kaut kāda bīstama vieta. Vai nu distanci neievēro, vai ko,” stāsta vietējā iedzīvotāja.

"BMW" šoferis pie stūres sēdies bez autovadīšanas tiesībām. Neoficiāla informācija liecina, ka gados jaunais stūrētājs par braukšanus bez vadītāja apliecības sodīts jau vairākkārt, vēsta likumsargi.

Par notikušo Valsts policija ir uzsākusi kriminālprocesu un izmeklē negadījuma apstākļus.

Tāpat policija aicina atsaukties negadījuma aculieciniekus, zvanot pa tālruņa numuru 67219724 vai 110.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu