Latvijas hokeja izlasi ar izcīnīto medaļu sveic valsts amatpersonas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Egils Levits/Twitter

Politiķi 28. maija vakarā sociālajos tīklos sveic Latvijas hokeja izlasi ar iegūto trešo vietu pasaules čempionātā.

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) izsaka komandai pateicību par piemēru neatlaidībai, mērķtiecībai un spējai sadarboties.

Savukārt ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (JV) izcēlis hokejistu lielisko spēli un izturību. Viņš atzīmē, ka Latvija ir hokeja lielvalsts un pauž cerību, ka ar šo "Sapņu komandu" ir iespējams izcīnīt arī zeltu.

"Ja ir raksturs un griba, tad var kalnus gāzt," raksta NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centra direktors Jānis Sārts, pateicoties komandai par neaprakstāmām emocijām.

Satiksmes ministrs Jānis Vitenbergs (NA) aicina ikvienu sagaidīt hokejistus pirmdien plkst. 13 pie Brīvības pieminekļa. "Viens no vislielākajiem un emocionālākajiem sasniegumiem Latvijas sporta vēsturē," Latvijas hokeja izlases panākumus vērtē Vitenbergs.

Savukārt ASV vēstniecības Rīgā "Twitter" kontā jau publicēta pateicība par pirmajiem ziediem, ko hokeja fani noliek pie vēstniecības.

Tikmēr Valsts prezidents Egils Levits mainījis savu rītdienas darba kārtību un ieplānojis plkst. 16 Rīgas pilī Latvijas hokeja izlases spēlētājiem izteikt pateicību klātienē.

Kā ziņots, Latvijas vīriešu hokeja izlase svētdien Tamperē, ar 4:3 papildlaikā pieveicot ASV, uzvarēja pasaules čempionāta mačā par bronzas medaļām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu