Video ⟩ Hokeja izlase Valsts policijas pavadībā nogādāta līdz Brīvības piemineklim

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pilt videost

Latvijas hokeja izlase likumsargu pavadībā tika sagaidīta un pavadīta no lidostas uz Brīvības pieminekli, kur hokejistus sagaidīja tūkstošiem fanu. Video publicējusi Valsts policija.

29. maijā, Rīgā pie Brīvības pieminekļa, sagaidot un godinot Latvijas izlases hokejistus, bija pulcējušies vismaz 30 000 līdzjutēju, liecina Valsts policijas (VP) aplēses. 

"Vislielākais gods un prieks šodien mājās sagaidīt un pavadīt pie sveicējiem mūsu lielisko, varonīgo Latvijas hokeja izlasi. Lepojamies no sirds, Latvija var!

Lepni paceltām galvām, smaidiem un spēku, ko dāvāja mums Latvijas izlase – tik uz priekšu. Mūsu zeme - Latvija!" norāda Valsts policija.

Kopumā pasākums aizritējis bez būtiskiem incidentiem un starpgadījumiem, tomēr policija turpina pilsētā uzraudzīt sabiedrisko kārtību un drošību, skaidro VP preses pārstāve Simona Grāvīte.

Jau ziņots, ka desmitiem tūkstošu cilvēku pie Brīvības pieminekļa Rīgā ar skaļām ovācijām sagaidīja Latvijas hokeja izlasi, kas aizvadītajā pasaules čempionātā izcīnīja bronzas medaļas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu