VIDEO "Dodas uz darbu tā, kā ietu sēņot." Etiķetes eksperte komentē deputātu ģērbšanās stilu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Etiķetes eksperte Aija Strautmane vērtē deputātu ģērbšanās stilu. Tā kā sācies silts laiks un var novilkt mēteļus un ziemas zābakus, laiks novērtēt kas šobrīd modē deputātiem, vēsta "Bez Tabu".

4. maijs, kas ir svētku diena, tika pieņemta Latvijas Neatkarības deklarācija un  mums izveidojās Latvijas Republika. Un deputāti paši paziņoja: "Tagad mēs esam dāmas un kungi." 

Etiķetes eksperte Aija Strautmane skarbi izsakās par deputātu ģērbšanās stilu. Viņa uzskata, ka tiek pārkāptas etiķetes normas:

"Jūs paši sevi nosaucāt par dāmām un kungiem, bet, ņemot vērā šo, 14. Saeimu, kuru es uzteicu tiešām no sirds pirmajā dienā… Nu, var teikt, tā bija labākā, ko es arī teicu, tad šobrīd tā ir vissliktākā Saeima, kura dodas uz darbu tā, kā ietu sēņot.”

Etiķetes un protokola speciālistes viedoklis ir nelokāms – valsts kalpiem atlaižu nav. Vīrieši – uzvalkos un kaklasaitēs. Sievietes – vienkrāsainas krāsas kostīmos vai kostīmkleitās.

Kā ekstravaganti kolēģi tiek nosaukti Hosams Abu Meri, Dāvis Mārtiņš Daugavietis un Ieva Brante, kuras 4. maija kleitu etiķetes speciāliste vērtē kā pārāk īsu un tikai privātiem pasākumiem piemērotu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu