Ko mums sola jūnijs? Lielais mēneša horoskops visām Zodiaka zīmēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Elena Arkadova/Shutterstock

Jūnijs ir tas mēnesis, kad tā pa īstam var sākt baudīt vasaras smaržu. Labā ziņa ir tā, ka šomēnes maz debesu spīdekļu atrodas nelabvēlīgajā retrogrādajā kustībā. Dumpinieks Marss gan joprojām Lauvas Zodiaka zīmē, kas tendēta uz kašķi un agresiju, bet ir gana daudz pozitīvu kombināciju. Saulgriežu laiks piemērots ne tikai svinēšanai, bet arī savas saimniecības sakārtošanai.

Par ideāliem un dzīves jēgu

Pilnmēnestiņš 4. jūnijā Strēlnieka Zodiaka zīmē. Šis mūsu zemes pavadonis astroloģijā "atbild" par emocijām un arī par dienas fonu.

Savā dziļākajā būtībā Strēlnieks ir ideālists un šajā dienā iespējami dzīves jēgas meklējumi un pastiprināta kādas savas misijas apziņa. Laba diena, lai izvērtētu un pārvērtētu dzīves mērķus un padomātu par ētikas principiem.

Taču šī zodiaka zīme pārstāv Uguns stihiju, un tāpēc jāuzmanās no emociju karstumā uzsāktiem strīdiem.

Pārsteidz mīļoto

Skaistuma un mīlestības planēta Venera 5. jūnijā nonāk Lauvas Zodiaka zīmē. Kā zināms, Lauva ir džungļu karalis ar elegantām manierēm. Un Venera tur jūtas spilgta un novērtēta.

Burvīgs laiks, lai izrādītu jūtas, un pārsteigtu mīļoto ar kādu jauku žestu, dāvanu, aicinājumu eksotiskā ceļojumā vai vakariņām restorānā jūras krastā.

Par daiļrunību un prasmi paklusēt

Astrologi par Dvīņu Zodiaka zīmi mēdz jokot, ka nevar saprast: viņš ir viens vai divi? Daudz komunikācijas, spēja risināt vairākus jautājumus vienlaikus, informācija un zināšanas. Un prāta planēta Merkurs 11. jūnijā nonāk tieši šajā zodiaka zīmē. Dvīņu zīmes ietekmē var izdoties izveidot sekmīgus lietišķos kontaktus.

Savukārt no 27. jūnijā planēta atradīsies Vēzī, un tie jau ir pavisam citi motīvi: vairāk iedziļināšanās sevī un norisēs, filozofiskie motīvi, vairāk sarunu ap māju un dzimtas tēmu. Arī prasme paklusēt, lai vārdi neskrien pa priekšu domām.

Saulgriežu un vasaras smarža

Vasaras saulgrieži, astronomiskās vasaras sākums un Saules nonākšana Vēža zodiaka zīmē būs 21. jūnijā plkst. 17.57. Pēdējos gados arvien populārāk kļūst svinēt īstenos saulgriežus, pēc dabas rituma. Tad nu šajā dienā var doties pļavās, ja kāds pats lasa zālītes ziemas tējām, var kurt ugunskuru, izpildīt kādu rituālu un, protams, sakopt mājokli un tā apkārtni, izrotāt ar meijām vai ozolu zariem, pīt vaiņagus. Visu to pašu, protams, var darīt arī, gaidot Līgo vakaru 23. jūnijā. Turklāt darbi pat ļoti ies no rokas un jāņubērniem nebūs iemesla aplīgot. Mēness, kas ietekmē dienas fonu, dienas vidū nonāks čaklajā Jaunavas zodiaka zīmē, kur atradīsies arī pārējās svētku brīvdienās. Varbūt – mazāk romantikas, bet vairāk saimnieciskas darbošanās.

Taču vienmēr jau ir kādas tēmas, kurās jābūt uzmanīgiem. Ņemot vērā, ka Marss atrodas Lauvas zīmē un tam šajā laikā ir spriedzes kombinācijas ar Urānu, īpaši atbildīgi jāuzvedas pie stūres, jābūt uzmanīgiem ar uguni un jāsargās no traumām. Bet visādi citādi – svētki jauki, jo iepriekš minētajai Jaunavas zīmei, kurā tajās dienās atrodas Mēnestiņš, ir labas saimnieces talants – prot gan sieru siet, gan alu darīt.

Mēneša horoskops visām Zodiaka zīmēm

AUNS

Ikdienas darbā pārāk nepārpūlies, jo atdeve būs maza. Taču karjeras veidošanā vai biznesā gan ir vērts pacensties. Cel savu latiņu augstāk un lūkojies pēc plašāka spēles laukuma. Šajā mēnesī var izdoties realizēt visai ambiciozus projektus. Ar ienākumiem būsi apmierināts, tomēr jāuzmanās no spontāniem tēriņiem, īpaši uzmanīgs esi, pērkot labumus Jāņu svinībām. Atkal un atkal pārliecināsies, ka spēks ir ģimenē. Novērtēsi to, ka līdzās ir cilvēki, uz kuriem vari paļauties, kas tevi saprot un atbalsta. Īstais laiks plānot vasaras ceļojumu – vēlams ar izzinošu programmu.

VĒRSIS

Vasaras plaukums dod spēku un jaunu enerģijas lādiņu. Tev būs daudz ideju un vēlme pēc pārmaiņām. Ar oriģinālām domām un iecerēm pārsteigsi sadarbības partnerus un tuviniekus. Sak’, kas gan to būtu gaidījis no apdomīgā, racionālā un nesteidzīgā Vērša! Taču pirms kaut ko realizēt, apspriedies ar citiem un respektē atšķirīgus viedokļus. Īpaši uzmanīgam jābūt visā, kas saistās ar finansēm: ienākumiem un izdevumiem. Brīvajā laikā vēlams iziet cilvēkos, apmeklēt kultūras pasākumus, izbaudīt nelielu bohēmu vai skaistus saulrietus labā kompānijā.

DVĪŅI

Būsi uz enerģijas un garīgā pacēluma viļņa, jo vasara taču iedvesmo! Ļoti labi pratīsi izmantot savas menedžera un organizatora spējas - iesaisties jaunos projektos, meklē plašākas iespējas un rīkojies mērķtiecīgi. Uz sava darba augļiem ilgi nebūs jāgaida, varēsi tērēt, iepriecinot sevi un mīļos cilvēkus. Vienīgi jābūt uzmanīgam ar dokumentiem. Noformē visu juridiski pareizi, pārlasi līgumus vai rīkojumus, kurus grasies parakstīt. It īpaši to, kas rakstīts maziem burtiņiem. Svarīga loma būs arī attiecību tēmai. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās, pāriem iespējas dzīvi padarīt mīļāku un sirsnīgāku.

VĒZIS

Ir jānomet savas bruņas, kurās tik ērti un komfortabli, un jāiet sabiedrībā, jāpiesaka jauni projekti un sava kandidatūra augstākam amatam. Dzīve piedāvā iespējas sasniegt sen izlolotus mērķus, attīstīties kā personībai un platiem soļiem doties uz priekšu. Nešaubies un nebīsties – tev viss izdosies! Brīvajā laikā, kā jau parasti, daudz saimniecisko pienākumu un darīšanas ar radiniekiem. Saulgriežu svētkos klāj baltu galdautu un aicini kopā savējos. Tikšanās ar tuviem un mīļiem cilvēkiem dos daudz pozitīvu emociju. Kādai brīvajai sirdij šomēnes var izdoties atrast zelta papardes ziedu.

LAUVA

Mazliet jāapvalda ugunīgā daba. Ir īpaši tad, ja kādam kolēģim vai darījumu partnerim atšķirīgs viedoklis, kuru viņš vēlas darīt zināmu ļoti emocionāli. Iespējamas mainīgas situācijas, ko grūti ietekmēt. Tāpēc dienas ritēs saspringtā gaisotnē. Tev ir pieredze, un galā tiksi, taču vislabāk jutīsies, pārnākot mājās, ierastā, mierīgā atmosfērā. Sajutīsi ģimenes atbalstu un uzmundrinājumu. Kādus brīžus vajadzētu arī pabūt vienatnē, lai mierīgi atpūstos un sakārtotu domas. Sirdslietās vasarīgs noskaņojums – īstais laiks karstai pludmales ballītei. Gan tiešā, gan pārnestā nozīmē.

JAUNAVA

Atbildīgam cilvēkam daudz pienākumu... Uzmanies no situācijām, kad kāds vēlas tev deleģēt savus darbus vai vadība uzdod to, kas nav atrunāts līgumā. Vienu reizi var izpalīdzēt, bet nepieļauj, ka tas kļūst par normu. Ja rodas vēlme profesionālajā jomā kaut ko mainīt, izdari visu, kas atkarīgs no tevis: skati darba sludinājumus, raksti biznesa plānu, piesakies uzņēmēju kursos. Brīvajā laikā labprāt rūpēsies par ģimenes locekļiem un dosi noderīgus padomus. Neiesaisties strīdos, bet uzklausi otrās pusītes viedokli un vēlmes. Ja sirds brīva, tad tajā var iekrist kāda jāņuguns dzirkstelīte.

SVARI

Pirmajā vietā finanšu tēma, un no ienākumu daudzuma un stabilitātes lielā mērā atkarīgs arī emocionālais komforts. Negaidi uz Fortūnas labvēlību, bet ņem grožus savās rokās un ķeries pie jauniem projektiem, maini darbu vai pievērsies privātajam biznesam. Guļot un lūkojoties debesīs, nekas pats no sevis nenotiks, bet aktīva rīcība nesīs augļus. Brīvajā laikā liela rosība mājās. Vari veikt pārkārtojumus, uzlabot interjeru, kaut ko saremontēt un sakārtot. Svarīgas arī saviesīgas aktivitātes - līgošana kopā ar saviem cilvēkiem sagādās daudz prieka. Un ne tikai. Rīko brīvdienu ballītes, piknikus, sporta sacensības.

SKORPIONS

Pragmatiskais Skorpions atklās savā dvēselē jaunas nianses: daudz emociju, uz kuru pamata gribas pieņemt kādu nepopulāru lēmumu, intuitīvas nojausmas par to, kas un kā labāk darāms... Pats būsi pārsteigts, bet ļaujies sajūtu plūsmai un ieklausies intuīcijā. Tikai respektē arī citu cilvēku domas, pretējā gadījumā iespējama pārrēķināšanas. Kopumā labs periods profesionālajai izaugsmei. Brīvajā laikā neplāno mājās būtiskus pārkārtojumus, remontdarbus vai lielus, ekskluzīvus pirkumus. Apdari ikdienas soli un pavadi vairāk laika kopā ar savējiem – sarunās un vasarīgās izklaidēs.

STRĒLNIEKS

Mēģini iekārtoties tā, lai apkārt pēc iespējas mierīgāka atmosfēra. Šis mēnesis nav pārāk piemērots dižiem sasniegumiem darbā vai biznesā, un mazliet paslinkot arī kādreiz vajag. Tiesa, vari rakstīt biznesa plānu vai pieteikties kādos lietišķās tēmas vai tehnoloģiju kursos. Tas vēlāk noderēs. Rāms dienu ritējums vēlams arī brīvajā laikā. Nevajadzētu skaļas izklaides, labāk ar savējiem aizbraukt pie dabas, būt kopā ar mīļoto cilvēku, no sirds izrunāties. Ir šis un tas pārdomājams gan par nākotnes mērķiem, gan attiecību jomu. Brīvajiem ļaudīm iespējamas pārmaiņas privātajā dzīvē, tikšanās ceļā, sarakstē vai atpūtas laikā.

MEŽĀZIS

Lietišķajā jomā spīdoši nodemonstrēsi savu autoritāti, būsi labs padomdevējs un palīdzēsi ne vienam vien kolēģim vai darījumu partnerim izkļūt no sarežģītām situācijām. Labs laiks, lai palielinātu vai stabilizētu ienākumus. Kad ražīgi pastrādāts, vari sākt domāt par vasaras atpūtu un atvaļinājumu. Būtu labi ieplānot ceļojumu uz kādu tālāku zemi, pārgājienu kalnos, kūrortu pie ūdeņiem vai kruīzu. Brīvajā laikā vairāk būsi noskaņots uz atpūtu un izklaidēm, tāpēc mājas darbi nebūs pirmajā vietā. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt romantiskus piedzīvojumus. Bet, ja esi ar kādu kopā, organizē mīļu pasākumu jums diviem vien.

ŪDENSVĪRS

Daudz pienākumu un ļoti svarīgi, kas ir tavā komandā. Ja ceļā gadās cilvēki, kas tavas idejas nesaprot no pus vārda, tad, visticamāk, nav vērts tērēt laiku, lai viņiem gari skaidrotu, un, vēl jo vairāk – censtos par katru cenu pārliecināt. Sadarbojies ar tiem, kas saprot uzreiz, un rezultāti būs spīdoši. Brīvdienās īstais laiks, lai kārtotu mājas saimniecību, rosītos dārzā un izmēģinātu jaunas kulinārijas receptes. Ja gatavo gardu maltīti, neaizmirsti ielūgt ciemos arī draugus. Pulcējot ap sevi ģimeni un labus cilvēkus, laiks tiks saturīgi pavadīts. Līgošanu vari organizēt kuplākā pulkā.

ZIVIS

Darbs prasīs enerģiju, bet tu arīdzan daudz paveiksi. Turklāt panākumi pārsvarā slēpjas ne tik daudz fiziskās darbībā, kā idejās. Un to tev būs pāri pārēm. Atceries gan vienu lietu: idejas ir visdārgākās, bet par tām reti, kurš vēlas maksāt. Runā par naudas lietām! Sekmīgs laiks jaunu kontaktu veidošanai un pozitīvām pārmaiņām. Prāts atvērts jaunām zināšanām, un interese par mācībām neatkarīgi no jau esošo diplomu skaita. Brīvo laiku labprāt pavadīsi kopā ar savējiem. Ir vērts ieplānot arī kādu nelielu ceļojumu ar izzinošu programmu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu