VIDEO ⟩ Čiekurkalnā iespaidīgs ugunsgrēks. Iedzīvotāja vaino bijušo kaimiņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: LETA

Čiekurkalnā kādu laiku tiek risināts konflikts par zādzību no piemājas šķūnīšiem. Vīrietis, kurš agrāk dzīvoja vienā no dzīvokļiem, izvācoties no ēkas, tika apsūdzēts instrumentu kastes zādzībā. Konflikts pārtapa par ugunsgrēku 100 kvadrātmetru platībā, vēsta "Degpunktā".

Pirms neilga laika starp 88. nama iedzīvotājiem Čiekurkalnā izcēlās konflikts. Viens no kaimiņiem nozaga šķūnītī paslēptu darba rīku kasti. Tās īpašniece iesaistīja policiju un vīrietis tika saukts pie atbildības. Iepriekš bija ierosināta krimināllieta par instrumentu zādzību no šķūnīšiem. Pēcāk jau sekojis attiecīgais ugunsgrēks, stāsta nama iedzīvotāja.

30. maija vakarā sākās postošs ugunsgrēks šķūnīšos, kuros tika glabāta nozagtā instrumentu kaste. Čiekurkalna pirmās līnijas 88. nams ir vēsturisks – tajā padomju laikos atradās laikraksta "Cīņa" neoficiālā tipogrāfija. Ēka ir no koka un trausla – tai nepieciešams remonts. 

"Dega ar lieliem sprakšķiem, liesmas bija neliela koka augstumā, labi, ka vējš bija uz citu, nevis mājas pusi," stāsta mājas iedzīvotāja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu