VIDEO Konora Makgregora audzēknis tiek nokautēts dažu sekunžu laikā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: AFP / Scanpix

Populārā jaukto cīņas mākslu (MMA) realitātes šovā "The Ultimate Fighter" (TUF) zaudējumu jau pašā ievadā piedzīvoja Konora Makgregora trenētā komanda.

"The Ultimate fighter" ir UFC organizēts realitātes šovs, kurā cīkstoņi sacenšas par iespēju parakstīt līgumu ar populāro MMA organizāciju. Cīkstoņi tiek sadalīti divās grupās, un katrai komandai ir savs treneris, kas nāk no UFC cīkstoņu vidus.

Šova 31. sezonā komandu treneri ir bēdīgi slavenais īru cīkstonis Konors Makgregors un bijušais "Bellator" čempions Maikls Čendlers.

TUF 31 pirmajā cīņā zaudējumu vien deviņās sekundēs piedzīvoja Makgregora komandas cīkstonis Neits Dženermens, kurš piekāpās Rūzveltam Robertsam.

Vairumā gadījumu TUF sezonas treneri pēc tās beigām arī aizvada savstarpēju cīņu. Lai gan oficiāla datuma Čendlera un Makgregora cīņai vēl nav, tiek paredzēts, ka tā varētu norisināties šā gada izskaņā. Šajā situācijā būtisks aspekts ir tieši Makgregora nesenā atgriešanās ASV Antidopinga aģentūras (USADA) pārbaudāmo cīkstoņu sarakstā.

Makgregors USADA uzskaitē atgriezās vien maijā, kas nozīmē, ka teorētiski viņš cīņu nevar aizvadīt ātrāk par novembri. Tikai tad būs pagājuši USADA noteiktie seši mēneši, kuri cīkstonim jāpavada uzskaitē un regulāri jāveic antidopinga testi pirms viņš drīkst doties oktagonā. USADA noteikumi gan paredz arī īpašus izņēmumus, kad cīkstonis teorētiski oktagonā drīkst atgriezties arī pirms minētā sešu mēnešu termiņa, bet šādi gadījumi tiek izskatīti individuāli.

Makgregoram šī nav pirmā reize TUF trenera lomā. 2015. gadā viņš kopā ar Juraiju Feiberu cīkstoņus trenēja realitātes šova 22. sezonā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu