Autosportiste saņēmusi nosodījumu par fotogrāfijām peldkostīmā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

ASV autosporta seriāla "USF Pro 2000" pilote Lindsija Brūvere atklājusi, ka no citām amata māsām saņēmusi kritiku par viņas sociālo mediju kontos publicēto saturu.

26 gadus vecā Lindsija Brūvere kartinga sacensībās piedalās kopš 11 gadu vecuma, bet profesionāli ar autosportu viņa nodarbojas kopš 2021. gada sezonas.

Autosporta pasaulē Brūverei vēl nav izdevies sasniegt vērā ņemamus panākumus. Pērn "Indy Pro 2000" čempionātā viņa ieņēma 15. vietu. Tiesa, sportiste ir populāra sociālo mediju platformā "Instagram", kur viņas kontam ir vairāk nekā 2,1 miljons sekotāju.

Brūvere atzinusi, ka savulaik pēc padoma vērsusies pie pieredzes bagātākām autosportistēm, bet saņēmusi aizrādījumus par sava "Instagram" konta saturu.

"Es prasīju padomu, un viņu atbilde bija: "Beidz publicēt attēlus peldkostīmā. Tas sievietēm mūsu industrijā liek izskatīties slikti." Ja tu tiešām atbalsti feminismu un sievietes autosportā, tev vajadzētu atļaut viņām būt tādām, kādas viņas vēlas. Nevajadzētu teikt, ka mēs nedrīkstam uzklāt kosmētiku, valkāt konkrētas drēbes vai arī publicēt konkrētus attēlus. Manuprāt tas ir antifeminisms," sacījusi Brūvere.

Tiesa, Brūveres "Instagram" konts nebūt nav piesātināts ar attēliem, kuros sportiste redzama peldkostīmā. Lielākoties viņa ir redzama "darba drēbēs" jeb autosporta kombinezonā.

Brūvere arī norādījusi, ka, piemēram, kosmētikas uzlikšana pirms sacīkstēm viņai netraucē būt ātrai trasē.

"Mani mati allaž būs balināti. Man būs mākslīgie nagi, bet es tik un tā būšu ātra pilote. Es varu izskatīties sievišķīgi un reizē arī būt ātra trasē," sacījusi sportiste.

Šajā "USF Pro 2000" sezonā Brūverei gan nav veicies pārlieku labi. Viņa 42 punktiem kopvērtējumā ieņem priekšpēdējo vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu