Krištianu Ronaldu uz Saūda Arābiju aicina arī citas pasaules futbola zvaigznes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: AFP / Scanpix

Portugāles futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu sarunā ar žurnālistiem atskatījies uz debijas sezonu Saūda Arābijas līgā.

Ronaldu aizvadītā gada pašā izskaņā paziņoja par pievienošanos Saūda Arābijas augstākās futbola līgas klubam "Al-Nassr".

Sezona gan Ronaldu nepadevās tik laba, kā viņa faniem un, visticamāk, arī "Al-Nassr" vadībai būtu gribējies. 16 Saūda Arābijas līgas mačos 38 gadus vecais Portugāles uzbrucējs atzīmējās ar 14 vārtu guvumiem, bet viņa pārstāvētā "Al-Nassr" neizcīnīja kāroto čempiones titulu.

Pēdējās dienās izskanējušas baumas par Karima Benzema un pat Lionela Mesi pievienošanos Saūda Arābijas līgai. Ronaldu uzsver, ka tas līgas attīstībai nākšot tikai par labu.

"Pazīstami spēlētāji ar lieliem vārdiem, neatkarīgi no tā jauni vai veci, šeit ir laipni lūgti, jo viņi padarīs šo līgu labāku. Vecums nav svarīgs," sacījis Ronaldu.

Vaicāts par Saūda Arābijas līgas līmeni, Ronaldu izteicās diplomātiski, neatturoties arī no veselīgas kritikas devas.

"Līga ir ļoti laba, bet mums ir daudz iespēju augt. Uzskatu, ka līga ir konkurēt spējīga. Mums ir labas komandas un arī labi arābu spēlētāji. Manuprāt būtu nepieciešams nedaudz uzlabot infrastruktūru. Arī tiesneši un VAR sistēma - uzskatu, ka viņi varētu darboties nedaudz ātrāk," norādījis Ronaldu.

Ilggadējais Portugāles izlases kapteinis arī uzsvēra, ka uzlabojamo aspektu sarakstā esot salīdzinoši niansēti jautājumi. Ja tie tiktu atrisināti, tad Saūda Arābijas līgai esot liels potenciāls.

"Es šeit turpināšu spēlēt. Ja viņi turpinās darīt darbu, ko ir ieplānojuši nākamo piecu gadu garumā, uzskatu, ka Saūda Arābijas līga var kļūt par piekto labāko pasaulē," augstas uzslavas savai pašreizējai līgai veltīja Ronaldu.

Slavenais futbolists no Saūda Arābijas kluba saņem 200 miljonus ASV dolāru lielu atalgojumu par vienu pilnu sezonu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu