Meksikā policija atrod 45 maisus ar cilvēku mirstīgajām atliekām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Meksikas policija. Ilustratīvs attēls.
Meksikas policija. Ilustratīvs attēls. Foto: Alejandro_Munoz/Shutterstock

Gvadalaharas priekšpilsētas gravā atrasti 45 maisi ar cilvēku mirstīgajām atliekām, kuru pazīmes atbilst septiņiem pazudušiem zvanu centra darbiniekiem, vēsta medijs CNN, atsaucoties uz Halisko štata prokuratūru.

Halisko štata prokuratūra, kas izmeklē nāves gadījumus, paziņoja, ka tās rīcībā ir provizoriska informācija, ka ķermeņa daļas "atbilst dažu bezvēsts prombūtnē esošo zvanu centra darbinieku fiziskajām īpašībām".

Laikā no 20. līdz 22. maijam Gvadalaharas reģionā, Meksikas rietumos, pazuda septiņi zvanu centra darbinieki.

Halisko prokurors Luiss Hoakins Mendess Ruiss sacīja, ka viņi atraduši cilvēku mirstīgās atliekas maisos, kas tika izmesti stāvā nogāzē.

Tiesu medicīnas ekspertiem vēl jānoskaidro cietušo skaits un viņu identitāte.

Jalisco Tiesu medicīnas zinātņu institūts strādā ar pazudušo ģimenēm, lai veiktu cilvēka mirstīgo atlieku identifikāciju.

Valstī satraukumu radījusi pazušanas epidēmija, joprojām pazuduši vairāk nekā 100 000 meksikāņu un migrantu.

Pēc četru amerikāņu nolaupīšanas Meksikā martā, kā rezultātā divi no viņiem gāja bojā, Meksikas prezidents Andrēss Manuels Lopess Obradors apgalvoja, ka Meksika ir drošāka valsts nekā ASV.

Nolaupīšana un cilvēku tirdzniecība nav nekas neparasts dažviet Meksikā, jo īpaši pierobežas apgabalos, un kopējais slepkavību līmenis Meksikā ir viens no augstākajiem pasaulē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu