Iesaistot pulku Latvijas slavenību, Kristaps Strūbergs sveic dzimšanas dienā savu mīļoto sievieti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Mūziķis Kristaps Strūbergs pēc skandalozajiem notikumiem privātajā dzīvē jau kādu laiku ir atjaunojis attiecības ar jaunības dienu mīlestību - dāmu vārdā Laima Kozule. Savos sociālajos tīklos viņš publiskojis sirsnīgu video, sveicot mīļoto sievieti 31. dzimšanas dienā.

Viņš raksta: "Laima, tu esi mans labākais draugs. Es tevi mīlu. Tu mani padari labāku katru dienu. Tu esi īsts sievietes skaistums un vieduma esence. Mēs novecosim tikai pēc 100 gadiem un arī tad man siekalas tecēs, kad skatīšos uz tevi un taviem perfektajiem gurniem. Paldies, ka smejies par maniem jokiem. Tā būs vienmēr. Āmen."

Foto: iamsushitakeout/ Instagram

Kristaps savai dāmai sarūpējis lielisku dāvanu - vesels lērums Latvijā populāru cilvēku apsveikuši viņu dzimšanas dienā. Sveicēju vidū bija Roberto Meloni, Horens Stalbe, Renārs Zeltiņš, Sanda Dejus, Ainars Mielavs, Rodrigo Ābols un citi.

Strūbergs gada sākumā pastāstīja vairāk par savām attiecībām: "Es viņu saucu par manu mūžīgo draudzeni, jo mīlestība mums bija jau skolas laikā. Jaunībā palaidām viens otru garām. Bijām jauni, nespējām vēl saprast, kas notiek pasaulē. Ātrāk centāmies sākt dzīvot Rīgā.

Bet viss notiek tā, kā tam jānotiek, jo labāk par to, kā ir tagad, nevarētu būt. Jūtos kā pasakā un esmu ļoti laimīgs, ka man ir Laima. Tas ir īsts kaifs!" tā Strūbergs par jaunajām attiecībām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu