Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

VIDEO Filmēja, kā urinē virsū savam sunim. Varmāka no Ķengaraga ilgstoši internetā publicē šausminošus video

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Attēls ilustratīvs.
Attēls ilustratīvs. Foto: New Africa/Shutterstock

Kāds vīrietis no Ķengaraga ilgstoši sociālajos tīklos publicējis video, kuros vardarbīgi izturās pret savu suni. Vienā no video viņš nofilmējis, kā urinē viņam virsū. Nesen varmākas uzņemtie kadri nonāca dzīvnieku aizstāvju redzeslokā un beidzot vīrietis aizturēts, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā". 

Brīdinām, ka video redzami nepatīkami skati!

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Dzīvnieku aizsardzības biedrības "Visas ķepas" vadītāja Marta informējusi, ka video, kur urinēts uz suņa, bija ļoti grūti skatāms, bet maigākais starp vīrieša internetā izvietotajiem video. Bija citi daudz briesmīgāki vīrieša izvietotie neadekvāti video. Marta sapratusi, ka nekavējoties jāvēršas Pārtikas un veterinārajā dienestā un Valsts policijā (VP).

Marta stāsta, ka sākotnēji pievērst policijas uzmanību nebija viegli, tomēr pēc vairākkārtējas sazināšanās un materiālu nosūtīšanas, vīrietis 1. jūnijā aizturēts un atrodas izolatorā. Savukārt suns izņemts un nodots patversmei.

VP informē, ka saistībā ar vīrieša darbībām VP ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 230. panta 1. daļas, kas paredz atbildību par cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvnieku, kuras dēļ tas gājis bojā vai sakropļots, vai par dzīvnieka spīdzināšanu.

Pēdējā likumsargu sniegtā informācija liecina, ka vīrieša apsūdzībām pievienoti vēl divi kriminālpanti – par mazgadīgu personu pavešanu netiklībā un par tādu pornogrāfiska rakstura materiālu apriti, kas satur cilvēka seksuālas darbības ar dzīvnieku.

Vīrietim piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu