"Ģimene burkā" pārtrauc sadarbību ar Bindru ģimeni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Ģimene burkā"

Pēc "Ģimene burkā" dalībnieku Bindru ģimenes lēmumu atstāt mīluli Mailo jaunajiem saimniekiem, kas izraisīja plašu sabiedrības rezonansi, kanāls 360TV lēmis pārtraukt sadarbību ar Bindru ģimeni.

360TV paziņojumā minēts, ka Bindru ģimene ir sabiedrības spogulis, kas tikai atspoguļo problēmu, kura Latvijā ir bijusi jau ilgu laiku pirms redzētajiem kadriem. Kanāls apgalvo, ka uzņemas līdzatbildību notikušajā situācijā, tāpēc lemj pārtraukt sadarbību ar Bindru ģimeni.

"Mūsu 360TV kanāla vērtības un misija ietver atbildību pret sabiedrību un līdzcilvēkiem, kas iekļauj arī rūpes pret mājdzīvniekiem.

Ar šo mēs atvadāmies no mūsu dalībniekiem Bindru ģimenes. Mēs visi kļūdāmies un par savām kļūdām pēc tam maksājam," teikts paziņojumā.

Šovakar [5. jūnijā] raidījumā "Ģimene burkā" skatītājiem būs iespēja redzēt, kas notika, kad Agrita devās uz biedrību "Ķepa ķepā" un uzzināt, kā pareizi rīkoties, ja esi nonācis situācijā, kad ģimenes mīlulim ir jāatrod jaunas mājas. Šī būs pēdējā sērija, kad TV ekrānos būs redzama Bindru ģimene.

Šobrīd Mailo atrodas gādīgās rokās un ir uzsākts darbs ar kinologu, lai pēc iespējas ātrāk mājdzīvnieks varētu atrast sev drošas mājas un mīlošu ģimeni.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pēc tam, kad "Ģimene burkā" tika atainots, kā šova dalībniece Agrita Bindre ar vecāko meitu Esteri atvadās no sava suņa Mailo, aizvedot viņu uz lauku viensētu, kur turpmākā dzīve būs jāpavada pie ķēdes, ģimene un šova veidotāji saņēmuši asus pārmetumus.

Viss sācies ar to, ka Bindru ģimenei bija jāmeklē jauna dzīvesvieta, jo pašreizējās mājas saimnieks lauza īres līgumu. Viens no iemesliem, pēc Agritas teiktā, bija četrkājainā mīluļa Mailo nodarītie postījumi. Agrita lēma atvadīties no Mailo, par kuru savulaik uzņēmās rūpes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu