Muzikālā apvienība "Duets Sandra" atklāti par peļņu un to, kāpēc zaļumballēs vairs nespēlē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Andris Brīnums/Facebook

Raidījumā "360TV ZIŅneši" viesojas muzikālā apvienība "Duets Sandra", kurā pašreiz darbojas mūziķi Andris Brīnums un Andris Roga. Mūziķi atklāj iemeslu, kāpēc vairs neuzstājas lauku ballēs.

Jau kādu laiku muzikālā apvienība nav sastopama nevienā zaļumballē, tam ir pamatots iemesls. "Mēs vēl spēlējam, bet zaļumballes beidzām spēlēt 2012. gadā, jo laukos vienkārši vairs nav cilvēku. Mums tas nav izdevīgi. Tagad spēlējam Rīgas un Jelgavas klubos, reizēm kādos korporatīvajos pasākumos."

Andris atklāj, ka, spēlējot Rīgas klubā pusstundu, saņem tikpat lielu honorāru, kā nīkstot zaļumballē visu nakti.

Vēl viens iemesls, kāpēc zaļumbaļļu laiks beidzies, ir sliktās atmiņas par dažādu knišļu kodumiem.

Raidījumā tika pārrunāta arī naudas tēma. Andris atklāja: "50 gadus esmu uz skatuves, un nevienā brīdī nevarētu teikt, ka esmu bijis bagāts."

​Unikālo grupu "Duets Sandra" lielākoties cilvēki asociē ar viņu slavenāko dziesmu "Mazcenas mobilais", kuras melodiju zina teju visa Latvija.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka 2017. gada februārī "Dueta Sandra" dalībniece Sandra, Andra sieva, mira no retas slimības - amiotrofiskās laterālās sklerozes (ALS) jeb multiplās sklerozes.

Neskatoties uz to, ka Andris pēc Sandras nāves ir atradis jaunu mīlestību Oksanu, Sandru viņš ar piemiņas koncertu godinās katru gadu.

Pirms pāris mēnešiem pāris dalījās ar savu iepazīšanās stāstu.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu