"Katrā video viņš dzer un ballējas..." Bijušais MMA čempions par Makgregora atgriešanos sportā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: AFP / Scanpix

Bijušais jaukto cīņas mākslu (MMA) čempions "Bellator" un "ONE" organizācijās Bens Askrens savā "YouTube" raidījumā "Funky & The Champ" skeptiski izteicies par Konora Magregora spēju sekmīgi atgriezties cīņas sportā.

Makgregors oktagonā nav devies kopš 2021. gada vasaras, kad viņš cīņā pret Dastinu Porjē iedzīvojās kājas lūzumā.

Kopš tā laika īru cīkstonis ir nodarbojies ar savainojuma rehabilitāciju, kā arī ar sportu nesaistītām aktivitātēm, piemēram, filmēšanos "Road House" filmas atjaunotajā versijā.

Tagad Makgregors ir viens no treneriem realitātes šova "The Ultimate fighter" jaunākajā sezonā. Paredzēts, ka viņš gada beigās cīnīsies ar otru šā šova treneri Maiklu Čendleru.

Makgregors oktagonā nevarēs atgriezties ātrāk par novembri, jo viņš ASV Antidopinga aģentūras (USADA) uzskaitē atgriezās vien maijā, bet noteikumi paredz, ka cīkstonis pēc atgriešanās USADA uzskaitē nedrīkst cīnīties vēl pusgadu.

Askrens gan nav pārliecināts, ka Čendlera un Makgregora cīņa notiks arī šā gada izskaņā.

"Es redzēju video, kurā Makgregors saka, ka cīnīsies trīs vai četras reizes gadā. Es neticu, ka Konors Makgregors jebkad cīnīsies ar tādu regularitāti. Tas nenotiks. Viņš pēdējo sešu gadu laikā ir aizvadījis četras cīņas. Kāpēc lai viņš cīnītos trīs vai četras reizes viena gada laikā? Tās ir muļķības. Neesmu pārliecināts, ka viņš aizvadīs cīņu ar Čendleru," sacīja Askrens.

Bijušais 77 kilogramu divīzijas čempions arī uzskata, ka Makgregora dienas elitāra cīkstoņa statusā ir senā pagātnē.

"Kad tu pēdējo reizi redzēji video, kurā Makgregors trenējas? Katrā video viņš dzer un ballējas. Vai šis čalis [cīņas sportu] vispār uztver nopietni? Viņš ir bagāts. Acīmredzot viņš var darīt visu, ko vien vēlas. Bet mums viņu vairs nav jāuztver kā elites cīkstoni. Viņam tas mums ir jāpierāda no jauna," sacīja Askrens.

Makgregora līdz šim pēdējais pretinieks Dastins Porjē, kurš arī ir cīnījies pret Čendleru un viņu uzveicis, nesen uzsvēra, ka īru cīkstonis izcīnīs uzvaru, ja viņam būs izdevies saglabāt savu precizitāti un reakciju. Porjē norādīja, ka Čendlers cīnās pārgalvīgi, kas tādam pretuzbrukumu meistaram kā Makgregoram ir ļoti ērts stils.

Askrens arī uzsvēra, ka, viņaprāt, šīs cīņas iznākums nav paredzams.

"Pastāv iespēja, ka Čendlers "nogalinās" šo čali. Pastāv iespēja, ka viņš ar vienu sitienu Konoru nokautē. Tajā pašā laikā viņš var izdarīt kaut ko traku un pats tikt nokautēts. Makgregors sit spēcīgi. Gribu redzēt Maikla uzvaru, bet cīņa var noslēgties dažādi. Man patīk Čendlers, viņš bija mans koledžas laika komandas biedrs, bet man ir jāatzīst - katra Čendlera cīņa ir teju kā monētas metiens," uz Čendlera pārgalvīgo cīņas stilu norādīja arī Askrens.

Čendlers savas profesionālās MMA karjeras laikā ir izcīnījis 23 uzvaras, piedzīvojot astoņas neveiksmes. Savukārt Makgregora kontā ir 22 panākumi un seši zaudējumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu