Trešdienas horoskops: 7. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Menno Schaefer/Shutterstock

Horoskops trešdienai, 7. jūnijam. 

AUNS

Dienas sākums pilns izklaidības – būs diezgan grūti koncentrēties darbam. Tā reizēm gadās. Iemalko rīta kafiju, apspriedies ar kolēģiem un gan jau tas vezums izkustēsies.

VĒRSIS

Ja ar šībrīža situāciju neesi mierā, tad vajag meklēt jaunu darbu, citus biznesa partnerus vai pārskatīt līgumus. Naudas lietām pievērs pastiprinātu uzmanību.

DVĪŅI

Laba diena, lai pabeigtu iesāktos darbus, it īpaši tos, kuri aizkavējušies ilgāku laiku. Iedvesma un enerģijas pieplūdums būs tavi labākie palīgi.

VĒZIS

Liela nozīme informācijas apmaiņai. Var gadīties, ka tu pats vai kolēģi kaut ko ļoti svarīgu piemirsuši. Jo ātrāk tiksi skaidrībā, jo lielākas izredzes situāciju izlabot.

LAUVA

Tu labi jūties uz skatuves, bet šodien vēlams iztikt bez tā. Nevajag dramatizēt situācijas, jo tas atsaucas ne tikai uz kolēģiem, bet arī uz pašu. Samezglotus jautājumus var atrisināt klusi un mierīgi.

JAUNAVA

Viena galva ir gudra, bet divas vēl gudrākas. Atcerieties to, ja vajag saplānot darbus vai prezentēt jaunu projektu. Veiksmīgāki pasākumi, kas veikti sadarbībā.

SVARI

Lai arī kas notiktu, un kādi jautājumi risināmi, saglabā mieru. Šodien nav tā vislabākā diena, lai parādītu citiem savu neapmierinātību un satrauktos par to, ko nevari ietekmēt.

SKORPIONS

Tu mīli savu darbu? Lieliski! Tas nozīmē, ka šodien tu ar prieku ķersies pie pienākumiem un parādīsi, uz ko esi spējīgs. Laiks trauksies uz priekšu vēja ātrumā. Vakarā atpūties tā, kā sirds kāro.

STRĒLNIEKS

Tu esi cilvēks, kas iedvesmo un spēj motivēt citus, lai kopā sasniegtu noteikto mērķi. Šodien darbi ies no rokas, bet vakarā gan piezagsies pārdomas: kāpēc viss jādara man?

MEŽĀZIS

Zvaigznes šodien sola veiksmīgu dienu visdažādākajās jomās. Vari risināt darījumu sarunas, meklēt jaunus kompanjonus, slēgt līgumus. Paveiktie darbi nesīs augļus.

ŪDENSVĪRS

Ļoti emocionāla diena, kad iespējamas divas galējības: vai nu tu izstarosi pozitīvas emocijas, vai arī no lielas darba slodzes kļūsi pesimistisks. Mēģiniet mazāk koncentrēties uz apkārt notiekošo.

ZIVIS

Nesteidzini notikumus, un ļauj visam mierīgi plūst pa savu gaitu ierastajā gultnē. Ja centīsies to pagriezt pret straumi, tad var būt zaudējumi un vilšanās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu