Mākslinieks skaidro, kā atšķiras Arstarulsmirus no Gustavo

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Mūzikas producents un izpildītājs Arstarulsmirus, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", pastāstīja, kādēļ lēma "atmodināt" Gustavo projektu un kā atšķiras Gustavo no Arstarulsmirusa.

Doma par Gustavo atgriešanos esot radusies jau 2021. gada pavasarī. Māksliniekam ienākusi prātā doma, ka varētu sarakstīt kompozīciju, kurā piedalās gan Arstarulsmirus, gan Gustavo.

Uz jautājumu, ar ko tad atšķiras abas mākslinieka personības, Gustavo skaidro: "Gustavo vairāk ir rotaļīgs, tur daudz lielāks akcents ir uz vārdu spēli un repu, hiphopu tīrākā formā. Savukārt Arstarulsmirus daiļrade ir iefokusēta uz vēlējuma dziesmām, kur principā tiek apdziedāts tas ideālais es, uz ko tiekties."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka mūziķis Arstarulsmirus Arsujumfus Tarus, kurš popularitāti ieguva kā reperis Gustavo, pērn vasarā nāca klajā ar paziņojumu ka Gustavo atgriežas.

Arstarulsmirus Arsujumfus Tarus (dzimis Gustavs Butelis 1978. gada 19. jūnijā Rīgā), iepriekš pazīstams arī kā Gustavo, ir latviešu reperis, mūzikas producents un raidījumu vadītājs.

2012. gadā viņš vārdu mainīja uz Arstarulsmirus Arsujumfus Tarus.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu