Zviedrijā tiks aizvadīts Eiropā pirmais seksa čempionāts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: 4 PM production/ Shutterstock.com

8. jūnijā Zviedrijā norisināsies Eiropā pirmais seksa čempionāts. Zviedrijas Sporta konfederācijas pārstāvji šādu ideju uzskata par neprātīgu.

Ir izveidota pat Zviedrijas Seksa federācija (SSF), kuras mērķis ir nodošanos mīlas priekiem pārvērst par oficiālu sporta veidu. Tiesa, pērnā gada decembrī iesniegtais pieteikums oficiāla sporta veida statusam tika noraidīts, jo dokumentācija bijusi nepilnīga.

Zviedrijas Sporta konfederācijas vadītājs Bjorns Ēriksonins (RF) norādīja, ka iesniegtajā pieteikumā vairākas ailes atstātas tukšas.

Sarunā ar Zviedrijas mediju "Expressen" Ēriksonins ideju, ka seksu varētu pasludināt kā oficiālu sporta veidu, noniecināja: "Tas ir neprātīgi no sākuma līdz pašam galam."

SSF prezidents Dragans Bratičs gan ir citās domās: "Tieši tāpat kā citos sporta veidos, arī seksā vēlamie rezultāti tiek panākti ar treniņu palīdzību. Līdz ar to ir tikai loģiski, ka cilvēki šajā "disciplīnā" drīkstētu sacensties."

Plānots, ka sacensībās piedalīsies vismaz 13 dalībnieki, kuri sešas nedēļas sacentīsies dažādās disciplīnās - izturības, priekšspēles un grūtākās un skaistākās seksa pozīcijas... Tad tiks paziņots uzvarētājs.

Sacensību kārta ilgs 45 minūtes. Tiks vērtētas 16 disciplīnas un pulss. Līdzās žūrijai trīs cilvēku sastāvā gala rezultāta veidošanā varēs piedalīties arī skatītāji, kas sacensības varēs vērot tiešraidē. Tām ir izslēgšanas spēļu formāts. Dalībnieki ar labākajiem rezultātiem iekļūs nākamajā kārtā.

"Gluži kā Eirovīzija," par jauno projektu izteicies SSF stūrmanis.

Seksa čempionāts norisināsies Zviedrijas pilsētā Jenšēpingā, un tajā piedalīsies dalībnieki no Somijas, Anglijas, Grieķijas, Spānijas, Portugāles, Francijas, Itālijas un Ukrainas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu