"Amuleta" aktrise Šenona Dohertija atklāti par skarbo cīņu ar vēzi ceturtajā stadijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: theshando/ Instagram

Seriālu "Beverlihilza 90210" un "Amulets" zvaigzne Šenona Dohertija drosmīgi savā "Instagram" kontā dalās ar privātiem video un foto, kas atklāj smago vēža ārstniecības gaitu. 

Dohertijai vēzis atgriezās 2020. gada beigās, un jau bija radušās metastāzes — situācija, kurā vēža šūnas vairojas un izplatās citās ķermeņa daļās. Janvārī pārbaudēs atklājās, ka tas tagad ir izplatījies arī smadzenēs, raksta "Dailymail.co.uk".

Dohertija dalījās ar īpaši privātiem foto un video, kur viņa gatavojas staru terapijai, kuras laikā vēža šūnas tiek iznīcinātas ar jaudīgiem rentgena stariem.

Atklātā komentārā viņa saka: "Tā var izskatīties vēzis" un paskaidro, ka viņas  klaustrofobija ļoti apgrūtina ārstēšanu.

Foto: theshando/Instagram
Foto: theshando/Instagram
Foto: theshando/Instagram

Cīņā ar krūts vēzi viņai veikta gan ķīmijterapija un apstarošana, gan mastektomija.

2020. gada februārī aktrise atklāja, ka pēc trīs gadu cīņas bauda remisijas stāvokli, bet jau 2021. gadā slavenība paziņoja, ka jau atkal cīnās, lai izdzīvotu.

Pēdējos gados saslimstības rādītāji ASV ir palielinājušies par 0,5 procentiem gadā, ko, pēc ekspertu domām, varētu izraisīt sieviešu liekā ķermeņa masas palielināšanās kopumā, kā arī auglības līmeņa samazināšanās un sieviešu vecuma palielināšanās pirmajās dzemdībās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu