Porziņģa pārstāvētās "Wizards" jaunais stūrmanis nācis klajā ar skaļiem solījumiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latvijas basketbolista Kristap Porziņģa pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Vašingtonas "Wizards" jaunais basketbola operāciju prezidents Maiks Vingers ir pārliecināts, ka vienību nākotnē sagaida arī čempiontitula izcīnīšana.

Vingers iepriekš bijis Losandželosas "Clippers" ģenerālmenedžeris, savukārt tagad viņš pārraudzīs ne tikai "Wizards", bet arī NBA G līgas komandu Vašingtonas "Go-Go" un Sieviešu nacionālā basketbola asociācijas (WNBA) vienību Vašingtonas "Mystics".

"Tas prasīs laiku un centīsimies rīt darīt lietas labāk nekā to darījām šodien. Galu galā atvedīsim trofeju uz Vašingtonu, es tikai nevaru apsolīt kad to izdarīsim," teica komandas jaunais basketbola operāciju prezidents.

""Wizards" priekšā ir gaiša nākotne, ja komanda tiks vadīta pareizi. Izveidosim komandu, kas cīnās par čempiontitulu," turpināja Vingers.

Tāpat Vašingtonas ģenerālmenedžera amatā tika apstiprināts Vils Dokinss, kurš pirms tam 15 sezonas, ieņemot dažādus amatus, pavadīja Oklahomasitijas "Thunder" vienībā.

Šosezon "Wizards" ar 35 uzvarām 82 mačā ieņēma 12.vietu Austrumu konferencē un izslēgšanas spēlēm nekvalificējās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu