Vīrietim vārda un dzimšanas datu dēļ aizliedz lidot ar "easyJet"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Fasttailwind/Shutterstock

Vīrietis, kuram sava vārda dēļ tika "aizliegts" izmantot lidsabiedrības "easyJet" pakalpojumus, apgalvo, ka šī paša iemesla dēļ policija iebrukusi arī viņa mājā, vēsta ārvalstu mediji.

Kīranam Herisam ir tāds pats vārds un dzimšanas diena kā kādam citam, kurš ir iekļauts "easyJet" "melnajā sarakstā", jo radīja nepatikšanas.

Tas nozīmē, ka lidsabiedrības darbinieki domā, ka viņš ir tas cilvēks, kas iekļauts "melnajā sarakstā".

Vainīgajam Kīranam Herisam 2021. gadā tika piespriests 12 nedēļu cietumsods par agresīvu un aizskarošu rīcību, būdams stiprā alkohola reibumā "easyJet" lidojumā.

Otrs nevainīgais Kīrans Heriss vienkārši vēlējās aizbraukt uz Spāniju. Viņam pēdējā brīdī liedza izmantot lidsabiedrības pakalpojumus, un, kā viņš apgalvo, citā reizē Metropolitēnas policija Lielbritānijā iebruka viņa mājā.

"Mans draugs vakarā pirms lidojuma pulksten 18 saņēma e-pastu, kurā teikts, ka ir desmit gadu aizliegums lidot ar lidsabiedrību, un mana biļete tika atcelta," sacīja Heriss, kurš vēlējās aizlidot uz Spāniju.

Pagājušajā vasarā policija ieradās viņa ģimenes mājā, mēģinot viņu nopratināt. "Tas bija diezgan nopietni, bet piecu vai desmit minūšu laikā viņi saprata, ka tas nebiju es. Ir publicēti ziņu raksti ar šīs personas fotogrāfiju, un var redzēt, ka tas neesmu es," viņš sacīja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu