VIDEO ⟩ Igauņi peļ pāri no Narvas, kurš kinoteātrī plānoja nodarboties ar seksu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Igauņi peļ pāri no Narvas, kurš kinoteātrī plānoja nodarboties ar seksu
Igauņi peļ pāri no Narvas, kurš kinoteātrī plānoja nodarboties ar seksu Foto: ekrānuzņēmums.

Sociālajos tīklos izplatās video, kurā redzams, kā pāris no Narvas kinoteātri seansa laikā plāno nodarboties ar seksu, vēsta medijs "Postimees".

Pēdējās dienās sociālajos tīklos valda diskusijas un sašutums par video, ko sākotnēji Instagram ievietojis pāris no Narvas. 29 gadus vecās Anitas un 16 gadus vecā Ērika plāns pavadīt vakaru kinoteātrī izrādījās citu mērķu vadīts.

Videoklips izraisīja sašutumu nepiedienīgo plānu dēļ. Pāris atzina, ka kino apmeklējums bijis nepieciešams tikai vienam mērķim – apmierināt seksuālās vajadzības.

Igaunijas iedzīvotāji sociālo tīklu vietnēs pamatīgi nosodīja pāri par necienīgo attieksmi pret kinoteātri un jebkādu morāles trūkumu.

Anita neklusēja pēc iedzīvotāju paustā sašutuma un savus sekotājus apsaukāja rupjos vārdos.

Pārliecināta, ka interneta lietotāji ir greizsirdīgi par viņas "augstajām un brīnišķīgajām attiecībām ar simpātisku puisi", viņa pārliecinoši turpina sevi aizstāvēt, piedraudot ar tiesu un policiju.

Par laimi filmas izrādīšanas laikā kinoteātrī pāris bija viens un citu skatītāju nebija, taču tas nekādā gadījumā neattaisno viņu uzvedību. Kinoteātros ir noteikumi, kas paredz ievērot vispārpieņemtas normas un cieņu pret citiem, neatkarīgi no skatītāju skaita zālē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu