Kā iegūt lomu seriālā "CSI"? Tēlojot mirušu 321 dienu pēc kārtas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Tiktok" video.

Vīrietis, kurš 321 dienu izlikās par mirušu, ieguvis lomu seriālā "CSI", ziņo ārvalstu mediji.

Džošs Nelijs no Kentuki gandrīz veselu gadu katru dienu savā "TikTok" kontā ievietoja videoklipu, kurā izliekas par mirušu, līdz ieguva savu sapņu lomu kā mirušais upuris seriālā "CSI:Vegas".

Interesanta alternatīva, kā izlauzties līdz dīvainajai un brīnišķīgajai Holivudas pasaulei.

Foto: TikTok/@living_dead_josh

"Pēc izlikšanās par mirušu 321 dienu es lepns paziņot, ka man piedāvāta loma kā nedzīvam ķermenim seriāla "CSI:Vegas" otrajā sezonā," Džošs informēja savus sekotājus.

Džošs augšupielādēja simtiem klipu, kuros viņš izliekas par mirušu, cerot, ka seriāls uzaicinās viņu kādā no sērijām tēlot līķi.

Un dīvainā kārtā 321 dienu vēlāk Kentuki vīrieša vēlme beidzot piepildījās. «CSI:Vegas» ar viņu sazinājās pēc tam, kad pamanīja internetā uzlecošo zvaigzni un piedāvāja viņam iespēju vienā no viņu epizodēm attēlot mirušo.

Džošs gan atzīst, ka viņam nav pieredzes aktiermākslā, taču laika gaitā ir iemācījies, kā pārliecinošāk attēlot līķi, pateicoties lielajai pieredzei.

Viņš teica: «Man nepatīk runāt kamerā, bet es varu tur gulēt un diezgan viegli izlikties, ka esmu miris.»

"Pēc vairāk nekā 300 ierakstu uzņemšanas, esmu progresējis un kļuvis labāks. Sākumā varēja redzēt, ka es elpoju, vai arī viltotās asinis izskatījās ļoti slikti."

"Es esmu atbrīvojies no asiņu izmantošanas un labāk protu aizturēt elpu," savu talantu komentē Džošs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu