"Es strādāju par nāriņu." Pārsteidzošs stāsts par sievieti, kura neprata peldēt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: themermaidelle/Instagram.com

Elle Himenza no Floridas, šovbiznesā pazīstama kā Mermaid Elle – Nāriņa Elle, ir nāra izklaidētāja un niršanas instruktore. Sieviete, kura vēl pieaugušā vecumā neprata peldēt, tagad ir viena no pieprasītākajām profesionālajām nārām izklaides nozarē.

Ellei Himenzai ir 33 gadi. Viņa dievina savu darbu, un viņai ir pilnīgi vienalga, ja kāds to uzskata par bērnišķīgu. Laikrakstam "Daily Star" viņa saka: "Es saku paldies Dievam par bērnišķīgumu! Lai šis darbs izdotos, patiešām ir nepieciešama bērna iztēle. Es daudz strādāju ar bērniem, tāpēc sava iekšējā bērna uzturēšana pie dzīvības patiesībā ir milzīga darba daļa."

Foto: themermaidelle/Instagram.com

Jāteic, ka ieraugot īstu, nu, gandrīz īstu nāru, pat pieaugušie uz brīdi kļūst par bērniem. Elle saka: "Katrā no mums ir iekšējais bērns, kuram iemirdzas acis, pirmo reizi ieraugot nāru. Ir skumji, ja daži cilvēki nāru priekšnesumus sauc par bērnišķīgiem un nesaskata tajos burvību. Tomēr tas nenotiek bieži, lielākajai daļai cilvēku tas ļoti patīk."

Sākumā Elle nemaz nedomāja kļūt par profesionālu nāru – nu kuram vispār var ienākt prātā tāda profesija? Taču izklaides bizness viņu vienmēr bija saistījis. Elle bija mācījusies dejošanu profesionālā līmenī, un viņas sapnis un dzīves plāns bija nopelnīt iztiku ar dejošanu un iespaidīgu šovu rīkošanu augstvērtīgos pasākumos.

Kad viņa izveidoja pati savu izklaides uzņēmumu, kāds ļoti bagāts klients vēlējās šovu ar nāru. Ellei tas likās neticami un neiespējami. Kur lai rauj profesionālas nāras? Par sevi viņa pat neiedomājās – viņa taču pat nemācēja peldēt!

"Es biju dzirdējusi par nārām izklaidētājām, kuras sēž pie baseina, izskatās skaisti un kustina astes," saka Elle. "Taču manas ambīcijas bija lielākas – es vēlējos rīkot pasākumus ar "wow efektu", ar profesionāliem, talantīgiem un izciliem priekšnesumiem."

Laikam jau klients, kurš vēlējās nāras, bija ļoti uzstājīgs, arī piedāvātā nauda ļoti liela – tas viss Ellei lika kārtīgi padomāt. Viņa padomāja, padomāja – un ķērās pie lietas. Kā jau trenēta dejotāja viņa bija mācījusies nekad nepadoties. 

Sieviete, kura visu savu dzīvi mazliet baidījās no ūdens un neprata peldēt, tagad ne tikai peld kā īsta nāra, bet ir arī sertificēta niršanas instruktore un spēj pavadīt zem ūdens ar aizturētu elpu apmēram trīs minūtes! Turklāt elpas aizturēšana nekustīgā stāvoklī zem ūdens ir viens, bet, uzstājoties kā nārai, kurai valdzinoši jākustina viss ķermenis, asti ieskaitot, elpas aizturēšana ilgāku laiku kļūst par daudz grūtāku uzdevumu.

Tagad Elle Himenza rīko iespaidīgus nāru šovus.

"Kad cilvēki redz mani peldam baseinos un nirstam akvārijos, tas patiešām satriec un izaicina viņu prātu," saka Elle. "Arī mans reālistiskais nāras tērps noteikti rada iespaidu. Es cenšos būt tik reālistiska nāra, cik vien iespējams!"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu