"Es neplānoju nomirt." Vīrietis, kurš gadā tērē divus miljonus, lai atkal būtu 18 gadus vecs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Bryan Johnson/"Twitter"

Kāds 45 gadus vecs vīrietis katru gadu iztērē 2 miljonus dolāru, cenšoties palikt mūžīgi jauns. Viņš sacījis, ka "neplāno nomirt", vēsta ārvalstu mediji.

Braiens Džonsons, kurš pirms desmit gadiem pārdeva savu tehnoloģiju uzņēmumu "Braintree Venmo" par 800 miljoniem ASV dolāru, nosaucis savas pretnovecošanos darbības par "Project Blueprint" ar mērķi izskatīties kā 18 gadu vecumā.

Viņa komanda, kurā ir vairāk nekā 30 ārstu, kuru vada Kembridžā dzīvojošais pretnovecošanās eksperts Olivers Zolmans, rūpīgi seko līdzi viņa sirds, aknu, nieru, smadzeņu veselībai.

Viņa nogurdinošais režīms ietver 80 vitamīnu un minerālvielu uzņemšanu katru dienu, kā arī ļoti precīzu 1977 kaloriju diētu, kas sastāv no dārzeņiem, mandeļu piena, valriekstiem, linsēklām un ogām.

Vīrietis saka - domājot par burgeru vai vīna glāzi, viņam paliek slikta dūša.

Viņa stingrais režīms ietver arī sportošanu vismaz stundu dienā un boksu precīzi pulksten 20.30 katru vakaru.

Divus gadus pēc šī projekta viņš apgalvo, ka viņam ir 37 gadus veca sirds, 28 gadus veca āda un 18 gadus veca fiziskā sagatavotība un libido.

"Mēs esam atkarīgi no neveselīgas pārtikas, no alkohola, narkotikām, cigaretēm. Visas šīs lietas liek mums justies slikti. Mēs karojam paši ar sevi. Kā mēs varam cerēt izglābt planētu, izdzīvot kā suga, ja nevaram panākt mieru ar savu ķermeni?" viņš sacīja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu