Kaspars Daugaviņš atzinis, ka aizvadītā pasaules čempionāta laikā lietojis steroīdus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: Zane Bitere/LETA

Latvijas hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš sarunā ar "Sportacentrs.com" atzinis, ka aizvadītā Pasaules čempionāta laikā lietojis arī steroīdus.

Pasaules čempionāta laikā jau izskanēja informācija, ka Daugaviņš turnīra laikā bija spiests lietot antibiotikas. Tagad viņš plašāk paskaidrojis savas veselības likstas aizvadītā čempionāta laikā.

Valstsvienības kapteinis vēl pirms turnīra saslimis ar vidusauss iekaisumu. Pēc divu dienu antibiotiku kursa nekas neesot mainījies.

"Tad teica, ka jādur ausī caurums. Izdūra caurumu. Divas dienas tur kaut kas tecēja. [Caurums] aizauga ciet, atkal bija jādzer antibiotikas," sacīja Daugaviņš, piebilstot, ka pat 10 dienu antibiotiku kurss neesot palīdzējis.

Hokejists atzīst, ka ar labo ausi joprojām teju neko nedzird. Dažādo procedūru dēļ bojāts tika dzirdes nervs, viņš varējis arī zaudēt dzirdi.

"Nācās vēl steroīdus dzert, ko IIHF atļāva. Papīri tika iesniegti, varēju turpināt spēlēt. Bet, jā, visu laiku uz tabletēm, kuras tomēr kuņģi arī bojā," atcerējās izlases kapteinis.

Aizvadītajā pasaules čempionātā Daugaviņš izcēlās ar septiņiem (3+4) rezultativitātes punktiem, kā arī tika iekļauts starp Latvijas izlases trīs labākajiem spēlētājiem šajā turnīrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu