Petraviča pēc joka par viņu LAMPAS "Politiķu cepienā" sola vērsties policijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Saeimas deputāte Ramona Petraviča piedalās "Politiķu cepienā" sarunu festivālā "Lampa" Cēsu pils parkā.
Saeimas deputāte Ramona Petraviča piedalās "Politiķu cepienā" sarunu festivālā "Lampa" Cēsu pils parkā. Foto: Paula Čurkste/LETA

Norisinoties devītajam sarunu festivālam LAMPA, kas tradicionāli noslēdzās ar "Politiķu cepienu", izskanēja joks par Saeimas deputāti Ramonu Petraviču ("Latvija pirmajā vietā"). Tas viņu ļoti saniknojis, un viņa sola vērsties policijā. 

Petravičas cepienā komiķi atsaucās uz politiķes piedzīvojumiem Ēģiptē, kur, kā viņa pati publiski paudusi, viņa baudīja vietējo vīriešu uzmanības apliecinājumus.

"Arābu vīrieši ir krietni karstasinīgāki un pievērš ārzemju sievietēm daudz lielāku uzmanību. Piemēram, piedāvā nopirkt tevi par vairākiem kamieļiem. Es to uztveru ar smaidu," Petraviča šā gada aprīlī sacīja žurnālam "Privātā Dzīve".

Aktieris Jānis Kronis savas uzstāšanās laikā atsaucās uz Petravičas teikto un aicināja apmeklēt mājaslapu www.ramonaskamieli.lv, kas, kā izrādās, aizved uz LGBT un viņu draugu apvienības "MOZAĪKA" sadaļu "Ziedot".

"Par tiem pieminētajiem kamieļiem - man izdevās sazināties ar to vīrieti, kurš piedāvāja Ramonu nopirkt. Viņš teica, ka esot gatavs pirkt Ramonu par veseliem trim kamieļiem. Vienīgā problēma - viņam ar piķi tā čābīgi.

Es teicu - neuztraucies, mēs Latvijā esam gatavi darīt visu, lai Ramonu dabūtu prom no Saeimas, izdomāsim! Tāpēc es izveidoju reālu mājaslapu www.ramonaskamieli.lv.

Ieejiet, tā ir reāla mājaslapa, kur var ziedot, lai nopirktu tos kamieļus. Pamēģiniet, nospiediet "ziedot"," sacīja Kronis.

Lai gan pēc cepiena Petraviča sacīja, ka, esot politikā, viņai ir izveidojusies bieza āda, jau pirmdienas rītā viņa vietnē "Facebook" publiskoja video, sakot, ka vērsīsies policijā. 

"Geju un lesbiešu organizācija "Mozaīka" krāpj un maldina Latvijas cilvēkus, izveidojot viltus ziedojumu vākšanas portālu, kur tiek izmantota ne tikai mana fotogrāfija, bet arī dzīvnieku bildes. Tādā veidā cilvēks, domājot, ka viņš ziedo dzīvniekiem, dzīvnieku patversmēm, jo es esmu aktīva dzīvnieku aizstāve, rezultātā cilvēks, uzspiežot uz to pogu, kur mana bilde un dzīvnieku attēli, nonāk vietnē "Mozaīka". Cilvēks pat var nepamanīt, kādā vietnē viņš ir nonācis!

Tā ir ne tikai krāpšana, bet arī manis kā Saeimas deputātes diskreditācija.

Jo es nedrīkstu nodarboties ar kaut kādu naudas vākšanu, piesaisti. Līdz ar to es griezīšos visās tiesībsargājošajās iestādēs, lai informētu un šis gadījums tiktu izmeklēts," video saka Petraviča.

Jau ziņots, ka "Politiķu cepienā" piedalījās 14. Saeimas deputāte un bijusī labklājības ministre Ramona Petraviča ("Latvija pirmajā vietā"), izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša ("Jaunā Vienotība"), zemkopības ministrs Didzis Šmits ("Apvienotais saraksts") un Eiropas Parlamenta deputāts Ivars Ījabs ("Latvijas attīstībai"). Pasākumu vadīja komiķis Jānis Skutelis, bet politiķus cepināja komiķis Rūdolfs Kugrēns, dramaturģe Anete Konste, komiķis Edgars Bāliņš un aktieris Jānis Kronis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu