"Pati piekriti cepienam, tagad paklusē." Tviteris cepina deputāti Ramonu Petraviču

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ramonaskamieli.lv/Twitter.com/Ekrānuzņēmums

Tautā un Saeimā runā, ka Saeimas deputāte Ramona Petraviča ("Latvija pirmajā vietā") šogad nav izturējusi politiķu cepienu festivālā "Lampa". Viss beidzies ar skandālu, būšot iesniegums policijā – Petravičai cepiens bijis par karstu! Bet arī tviteris uguntiņu nežēlo.

Politiķu cepiens ir viens no festivāla "Lampa" gaidītākajiem notikumiem, kad drosmīgākie politiķi ir ar mieru stāties pretī komiķiem, sacenšoties asprātībās, pie viena paspodrinot savu tēlu un tuvinoties tautai.

Petravičas cepienā komiķi atsaucās uz politiķes piedzīvojumiem Ēģiptē, kur, kā viņa pati publiski paudusi, viņa baudīja vietējo vīriešu uzmanības apliecinājumus un piedāvājumus viņu nopirkt par kamieļiem uztvērusi ar smaidu.

Aktieris Jānis Kronis savas uzstāšanās laikā atsaucās uz Petravičas teikto un aicināja apmeklēt mājaslapu ramonaskamieli.lv, kas pēc viena klikšķa aizved uz LGBTQ un viņu draugu apvienības "Mozaīkas" mājas lapas sadaļu "Ziedot".

Kaut arī tas nekur nav pausts, cilvēki, kuri sekojuši deputātes darbībai, varētu  secināt, ka lapas "Mozaīka" izvēle varētu būt mājiens uz Petravičas nicīgajiem, ironiskajiem un bieži vien pierādījumos nebalstītajiem izteikumiem par LGBTQ un kopienas aktivitātēm un Stambulas konvencijas ratifikāciju. 

Lai gan pēc cepiena Petraviča paudusi ka, esot politikā, viņai ir izveidojusies bieza āda, jau pirmdienas rītā viņa vietnē "Facebook" publiskoja video, sakot, ka vērsīsies policijā.

Aculiecinieki par Petravičas pirmdienas atklāsmēm ir pārsteigti. Un uzjautrināti.

Varbūt politiķe īsti nesaprata, kādā pasākumā izvēlējusies piedalīties?

Daži domā, ka politiķiem "lētās tautas izklaidēs" vispār nevajag piedalīties. Nu jā, šie pasākumi var būt visai izklaidējoši, nudien, īpaši, ja iesaistīti kamieļi. 

Jāpiebilst gan, ka, piemēram, izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša šogad "Lampas" politiķu cepienā neoficiāli kronēta pat labāko komiķi starp politiķiem un, iespējams, ne tikai starp politiķiem.

Savukārt Ramona Petraviča izpelnījusies citu goda nosaukumu.

Un viņai tas nepatīk.

Ne visiem patīk. Dažiem liekas, ka lietas aizgājušas par tālu.

Ne visi gan domā, ka, ieraugot telefona vai datora ekrānā deputāti Petraviču, iestājas tāds apjukums, ka nevar vairs saprast, kam un ko ziedot.

Jautājums – kas notiks tālāk?

Vārdu sakot – te jau kamielim jāsmejas. Kurš kamielis smiesies pēdējais - tad jau redzēs. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu