Dziedātājs Dons: Gadus vairs neskaitu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dons
Dons Foto: Juris Lisovs/TVNET

Šajā pavasarī dziedātājam Donam (īstajā vārdā Arturs Šingirejs) apritēja 39 gadi. Sarunā ar izdevumu "Kas Jauns" dziedātājs pastāstīja, kā mainījies viņa dzīves redzējums, vērtības un mērķi.

Izdzirdot, ka nākamgad viņam apritēs 40, Dons teic: "Tik daudz jau?! Kopš 22 gadu vecuma vairs savus gadus neskaitu. Varbūt jūtu, tikai izbraucot ar velotrenažieri, ka mazliet mazāk varu izdarīt, bet arī tas nav tik drastiski mazāk. Bet, kā jau teicu, nekas nav mainījies, jo tagad jūtos tieši tāpat kā 22 gadu vecumā.

Līdz tam gan es skaitīju, svinēju, atzīmēju un jutu gadus, bet, kad pārstāju svinēt dzimšanas dienas, tad varbūt arī apstājos Pītera Pena vecumā. Nav tā, ka es vairs nesvinu, bet ballītes vairs netaisu. Man labāk patīk iet ciemos pie citiem.

Vērtības un mērķi jau mainās ik pa brīdim. Protams, ir citādi, nekā bija 10, 20, 30 vai 35 gadu vecumā. Katru reizi kaut kas jauns jāapgūst, jauni cilvēki jāsatiek vai kāda jauna filma jānoskatās, vai grāmata jāizlasa. Mēs jau pilnveidojamies visu dzīvi, ejot uz priekšu!

Būtu jocīgi, ja mēs sapņotu par tām pašām lietām, par kurām sapņojām, kad bijām mazi bērni. Tomēr to bērnišķīgumu es mēģinu saglabāt sevī, tas ir ļoti svarīgs dziesmu radīšanā. Bērnišķīgums un naivums man ir vajadzīgi kā instrumenti."

Vairāk lasi izdevuma "Kas Jauns" 13. jūnija numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu