Par mirušu pasludināta sieviete pieklauvē pie zārka savas izvadīšanas laikā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Zārks. Ilustratīvs attēls.
Zārks. Ilustratīvs attēls. Foto: Kzenon/Shutterstock

76 gadus veca sieviete, kura tika pasludināta par mirušu slimnīcā Ekvadorā, pārsteidza savus radiniekus, pieklauvējot pie sava zārka izvadīšanas laikā. Incidents licis valdībai uzsākt izmeklēšanu slimnīcā, ziņo medijs "The Associated Press".

Radinieki pameta zārku un aizveda pensionēto medmāsu Bellu Montoiju atpakaļ uz slimnīcu Babahojo pilsētas centrā pēc tam, kad kundze 9. jūnijā pamodās savas izvadīšanas laikā, ziņu aģentūrai "The Associated Press" pastāstīja dēls Gilberto Barbera.

"Tas mūs visus nobiedēja," sacīja Barbera, piebilstot, ka ārsti ir teikuši, ka viņa mātes stāvoklis joprojām ir ļoti smags.

Ekvadoras Veselības ministrija pirmdien paziņoja, ka Montoija atrodas intensīvajā aprūpē Babahojo pilsētās slimnīcā, kamēr ministrija izmeklē viņas lietā iesaistītos ārstus.

Ir izveidota komiteja, lai pārbaudītu, kā slimnīca izsniedz miršanas apliecības, teikts ministrijas paziņojumā.

Montoija sākotnēji tika ievietota slimnīcā ar iespējamu insultu un sirdsdarbības apstāšanos, un, kad viņa nereaģēja uz reanimāciju, dežūrārsts paziņoja, ka viņa ir mirusi, vēstī ministrija.

Barbera sacīja, ka viņa māte bija bezsamaņā, kad tika nogādāta neatliekamās palīdzības nodaļā. Dažas stundas vēlāk ārsts viņam paziņoja, ka viņa ir mirusi, un nodeva dēlam mātes miršanas apliecību.

Pēc tam ģimene viņu atveda uz apbedīšanas biroju un vēlāk piektdienā izvadīja, kad sāka dzirdēt dīvainas skaņas.

"Mēs tur bijām apmēram 20 cilvēku," sacīja Barbera. "Pēc aptuveni piecām stundām izvadīšanā no zārka sāka nākt skaņas. Mana mamma bija ietīta palagos un sita pa zārku. Pietuvojoties mēs redzējām, ka viņai ir grūtības elpot."

Lai gan radinieki viņu piektdien steidzami nogādāja slimnīcā, pirmdien viņa joprojām bija smagā stāvoklī. Viņai tika veikta intubācija, un ārsti nedeva radiniekiem daudz cerību par viņas prognozi, sacīja Barbera.

Sīkāka informācija par ārstu, kurš priekšlaicīgi pasludināja sievieti par mirušu, netiek izpausta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu