"Tur nebija divu domu, ka atdosim viņai savas Dziesmu svētku biļetes!" Jaunlaulāto pāris atrod TV redzēto seniori

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Zvērs/TV3 Ziņas/Twitter.com

TV3 Ziņas sižets par rindu pēc Dziesmu svētku biļetēm emocionāli aizkustināja daudzus. Kādai seniorei asaras acīs: "Man pēdējo reizi mūžā Dziesmu svētki, un netikšu..." Biļešu visiem nepietiek. Bet šis ir stāsts ar laimīgām beigām, jo televīzijas ziņas vakarā skatījās arī Linda un Valters Godes.

Linda savā "Facebook" profilā publicēja ziņu: "Vai Tu atpazīsti bildē redzamo kundzi sarkanajā jakā? Vakar TV3 ziņās bija sižets par Dziesmu biļetēm, kur viņa ar asarām acīs stāstīja, cik ļoti gribēja aiziet uz gala koncertu, bet biļetes beigušās. Mēs ar vīru vēlamies uzdāvināt kundzei mūsu 2 biļetes uz gala koncerta ģenerālmēģinājumu. Ja atpazīsti attēlā redzamo sievieti, lūdzu, dod ziņu! Vai dalies un palīdzi mums atrast viņu!"

Visa pasaule ir sadevusies rokās – televīzijā redzētā kundze ir atrasta!

Linda Golde portālam "Apollo.lv" stāsta: "Vakar ar vīru skatījāmies ziņas par to, kā seniori stāv rindā un netiek pie Dziesmu svētku biļetēm. Bija tik skumji to skatīties. Televīzijas sižetā ieraudzīju kundzi sarkanā jakā, kura raudāja un stāstīja, ka gribējusi tikt uz mūžā pēdējiem Dziesmu svētkiem. Abi ar vīru uzreiz vienojāmies, ka atdosim viņai savas biļetes un paši aiziesim citu gadu."

Linda biļetes iegādājusies, stāvot virtuālajā rindā. Kad tikusi pie pirkšanas, uz noslēguma koncertu biļetes bija beigušās, tā nu Linda iegādājusies biļetes uz ģenerālmēģinājumu abiem ar vīru Valteru. Šie abiem būtu pirmie Dziesmu un deju svētki skatītāju vietās.

Pirmie Dziesmu un deju svētki kā precētam pārim! Linda un Valters Godes kāzu dienā 2023. gada 17. maijā.
Pirmie Dziesmu un deju svētki kā precētam pārim! Linda un Valters Godes kāzu dienā 2023. gada 17. maijā. Foto: Linda Gode/Facebook.com

Linda stāsta: "Es pati trīs reizes esmu piedalījusies Dziesmu svētkos kā dalībniece, mans vīrs savukārt piedalījies svētkos kā dejotājs. Šogad domājām aiziet uz svētkiem kā skatītāji – bet redzējām sižetu un sapratām, ka kundzei biļeti tiešām vajag vairāk nekā mums. Viņa teica – šie viņai, visticamāk, būs pēdējie Dziesmu svētki. Tur nebija divu domu, ka atdosim viņai biļetes. Paši paskatīsimies televizorā – nekas traks!"

Kad uzzināts kundzes telefona numurs, sākumā Lindai neizdevās viņu sazvanīt. Tad kāds ģimenes loceklis seniorei bija paziņojis, ka viņa tiek meklēta.

"Sazvanījāmies, viņa apraudājās. Bija ļoti, ļoti pārsteigta un šokēta, kā kāds viņai grib uzdāvināt Dziesmu svētku biļetes," stāsta Linda. "Ritas kundze ir no Jūrmalas. Nedēļas nogalē Jūrmalā arī satiksimies un ar lielāko prieku uzdāvināsim viņai biļetes."

Linda Gode piebilst: "Mums dusmas par to, ka ir tik daudzi cilvēki, kas gribēja tikt uz svētkiem un netika – un ir tādi, kas sapirkās biļetes un tirgo par lielu naudu tālāk. Tāpēc mums ir liels prieks, ka biļetes uz koncertu tiek cilvēkam, kas tiešām ļoti vēlējās tur nokļūt."

Ar Lindas Godes ierakstu "Facebook", palīdzot viņai meklēt Ritas kundzi, dalījušies gandrīz divtūkstoš cilvēku. Komentāros gan paziņas un draugi, gan svešinieki izsaka savu atzinību un velta Lindai un Valteram sirsnīgus pateicības vārdus par cilvēcības pilno žestu.

"Jūs esat zelts. Paldies par cilvēcību," raksta kāda komentētāja. Kāda sieviete piebilst: "Es pati vakar apraudājos pie televizora, milzīgs jums paldies; ja man būtu biļetes, es rīkotos tieši tāpat."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu