VIDEO "Pašai nebija laika uzrakstīt." Māmiņa dusmīga par nopirktā diplomdarba kvalitāti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kadrs no "Bez tabu" video

Kāda jauna māmiņa brīvā laika deficīta dēļ nolēma samaksāt 500 eiro kādai cilvēku grupai, kas viņas vietā uzrakstītu diplomdarbu. Viņa ir vīlusies, ziņo raidījums "Bez tabu".

Sieviete, kura vēlējusies palikt anonīma, ir vīlusies par darba kvalitāti. Viņa vērsās ar lūgumu atmaksāt naudu, taču līdzekļus tā arī nav saņēmusi.

"Vēlos sūdzēties par kompāniju, kura tik ļoti sevi slavē ar palīdzēšanu studentiem, kuriem nav laika rakstīt savu darbu. Uzrakstīju absolvents.lv, lai uzraksta man diplomdarbu. Esmu kļuvusi par jauno māmiņu, pašai laika uzrakstīt nebija. Darbu uzraksta ļoti pavirši, neievēro darba noteikumus, termiņus. Par to vēl paprasīja 500 €. Naudu atmaksāt atsakās, lai gan mājaslapā rakstīts, ka naudu šādos gadījumos atmaksā. Vēlos, lai tiktu veikta pārbaude, cik ļoti likumīga darbība tiek veikta šajā uzņēmuma," raidījumam stāsta anonīmā māmiņa.

Izglītības kvalitātes valsts dienests atgādina, ka studiju pamatdoma ir zināšanu apguve, savas kvalifikācijas celšana.

Latvijas Universitātē šobrīd notiek diplomdarbu aizstāvēšana. Ja ar plaģiātisma meklēšanas ierīcēm šādu darbu izķeršana varētu būt grūtāka, tad, uzdodot pareizos jautājumus, varot viegli saprast, ka students darbu nav rakstījis pats.

Plašāk "Bez tabu" sižetā:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu