FOTO "Jāizvērtē fiziskais un emocionālais stāvoklis..." Grīlišs "City" svinības pametis tikai ar kolēģa palīdzību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džeks Grīlišs
Džeks Grīlišs Foto: AFP / Scanpix

Mančestras "City" triumfu UEFA Čempionu līgā pamatīgi atzīmējis tās uzbrucējs Džeks Grīlišs.

"City" futbolisti sestdien, 10. jūnijā, Čempionu līgas finālā ar 1:0 pārspēja Milānas "Inter" vienību.

Šis bija pirmais Čempionu līgas tituls "City" kluba vēsturē, līdz ar to svinības bija atbilstošas šim vēsturiskajam notikumam. Starp redzamākajiem "City" kluba svinētājiem bija kolorītais uzbrucējs Džeks Grīlišs, kurš svinības konstanti atspoguļoja savos sociālo mediju kontos.

Komanda pēc panākuma devās uz Spānijas kūrorta salu Ivisu, lai turpinātu svinības. Pēc ballītes Grīlišam, kā var noprast pēc sociālajos medijos klejojoša attēla, bijušas problēmas saviem spēkiem pamest svinību vietu.

Tāpat ārzemju tabloīdi ziņo, ka futbolistam lidostas darbinieki pat piedāvājuši ratiņkrēslu.

Grīlišam jau drīzumā vajadzēs būt "uz strīpas", jo Anglijas izlase, kuras sasaukumā viņš ir iekļauts, piektdien aizvada Eiropas čempionāta kvalifikācijas maču pret Maltas valstsvienību.

"Sky Sports" apskatnieks Robs Dorsets vēsta, ka Grīliša un citu viņa kolēģu kondīcija pirms mača pret Maltu tikšot izvērtēta.

"24 stundas pēc parādes Mančestrā valstsvienībai pievienosies Grīlišs, [Fils] Fodens, [Kails] Volkers, [Džons] Stounss un [Kevins] Filipss. [Gerets] Sautgeits visu savu komandu vēlas redzēt kopā pēc iespējas ātrāk. Būs jāizvērtē fiziskais un emocionālais stāvoklis, lai noteiktu, vai kāds no viņiem varēs spēlēt pret Maltu," rakstīja Dorsets.

27 gadus vecais Grīlišs aizvadītajā Čempionu līgas turnīrā laukumā izgāja 13 reizes, bet vārtus neguva.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu