VIDEO "Ja kokaīns būtu persona..." Interneta lietotāji iesmej par Makgregora savdabīgo sāpju neitralizēšanas metodi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Pēc visnotaļ amizantas sāpju neitralizēšanas metodes piedāvāšanas savam audzēknim interneta lietotāju nežēlastībā kritis slavenais jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Konors Makgregors.

Slavenais īru cīkstonis ir viens no treneriem UFC rīkota realitātes šova "The Ultimate Fighter" (TUF) jaunākajā sezonā. Līdz šim viņa audzēkņiem nav diez cik labi veicies, jo visās trīs cīņās viņa trenētie cīkstoņi ir zaudējuši, turklāt visnotaļ brutāli.

Vispirms deviņās sekundēs Neits Dženermens. Tad pirmajā raundā ar celi tika nokautēts Mando Gutjerezs, bet līdz šim nesenākajā cīņā pēc zaudējuma ar tiesnešu lēmumu uz slimnīcu tika aizvests Ārons Makenzijs.

Papildus neglaimojošajai bilancei TUF šovā Makgregors interneta lietotāju nežēlastībā kritis par visnotaļ apšaubāmas sāpju neitralizēšanas metodes mācīšanu savas komandas cīkstonim.

Šajā video Makgregors stāsta, ka sāpju rajonā vajag uzlikt roku un iedomāties, ka šīs sāpes konkrētais cilvēks sažmiedz dūrē un tad to, kas "atrodas" viņa rokā, palaiž prom. 

"Twitter" lietotāji zem šā video ķērās pie Makgregora nerrošanas:

- "Viņam tā vajadzēja rīkoties, kad Neits viņu piespieda padoties."

- "Mans čoms tikko izmēģināja šo metodi... Tā nestrādāja... Tagad viņš ir ceļā uz ārkārtas uzņemšanas nodaļu."

- "Visiem ir plāns līdz viņi nakts vidū mazo pirkstiņu atsit pret gultas rāmi."

- "Noslēpums, kuru lielās farmācijas kompānijas tev nevēlas atklāt."

- "Es saprotu, ka tas ir Konors, bet iedomājieties, ja jums būtu jāstāv tur un jāizliekas, ka to uztverat normāli."

- "To sauc par kokaīnu."

- "Ja kokaīns būtu persona."

- "Gan jau ar pietiekamu daudzumu kokaīna nejustu arī zoba izraušanu."

- "Vai to viens otram saka divi cilvēki, kuri lieto steroīdus?"

- "Kāpēc viņš tā nerīkojās, kad salauza kāju?"

Vairumā gadījumu TUF sezonas treneri pēc tās beigām arī aizvada savstarpēju cīņu. Lai gan oficiāla datuma Čendlera un Makgregora cīņai vēl nav, tiek paredzēts, ka tā varētu norisināties šā gada izskaņā. Šajā situācijā būtisks aspekts ir tieši Makgregora nesenā atgriešanās ASV Antidopinga aģentūras (USADA) pārbaudāmo cīkstoņu sarakstā.

Makgregors USADA uzskaitē atgriezās vien maijā, kas nozīmē, ka teorētiski viņš cīņu nevar aizvadīt ātrāk par novembri. Tikai tad būs pagājuši USADA noteiktie seši mēneši, kuri cīkstonim jāpavada uzskaitē un regulāri jāveic antidopinga testi, pirms viņš drīkst doties oktagonā. USADA noteikumi gan paredz arī īpašus izņēmumus, kad cīkstonis teorētiski oktagonā drīkst atgriezties arī pirms minētā sešu mēnešu termiņa, bet šādi gadījumi tiek izskatīti individuāli.

Makgregoram šī nav pirmā reize TUF trenera lomā. 2015. gadā viņš kopā ar Juraiju Feiberu cīkstoņus trenēja realitātes šova 22. sezonā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu