"Vai tu kļūsi par manu sievu?" Kristaps Zutis bildina Elīnu Pakalni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Bokseris Kristaps Zutis pieņēmis lielo lēmumu un bildina savu draudzeni Elīnu Pakalni.

Lai gan gatavošanās lielajam notikumam Kristapam lika pasvīst un padedzināt nervus, bildinājums un pārsteigums ir noticis! Elīna atklāj ka līdz šim vienmēr iztēlojusies tikai kāzas, bet to, kāds būšot bildinājums, gan neesot izsapņojusi.

Kristaps Elīnai īpašajā dienā pakaļ ieradās zilā "Bentley" markas automašīnā. 

Pāris brauca uz kādu nomaļu vietu un apstājās. Atverot automašīnas bagāžnieku, tas bija pilns ar baloniem. Kristaps bija iztēlojies, ka šie baloni bagāžnieka atvēršanas brīdī uzlidos gaisā, taču viss nenotika kā plānots. Tie stāvēja neizkustēdamies.

Kristaps Elīnai pasniedza arī zilas rozes. Un īsi pēc tam izskanēja maģiskie vārdi: "Vai tu kļūsi par manu sievu?" Elīna teica: "Protams, ka jā!"

Elīna atklāja, ka līdz šim vienmēr izsapņojusi tikai kāzas, bet to, kāds būšot bildinājums, neesot iztēlojusies. 

Pēc bildinājuma pāris lēma doties mājās papusdienot. Kristaps noteica: "Šodien viss, kas varēja noiet greizi, nogāja greizi."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka abi ir kopā kopš 2022. gada februāra, taču kopdzīvi sāka šī gada sākumā. "Kopdzīvi ar Elīnu es sāku tāpēc, ka kopā īrēt māju ir lētāk," aizkadrā šova "Slavenības. Bez filtra" jaunās sezonas pirmajās epizodēs pauda Zutis.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu