VIDEO Laupītājs tiek iesprostots veikala durvīs. Mierina sevi ar alus skārdeni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "YouTube" video/Durham Constabulary

Lielbritānijas pilsētā Daremā kāds laupītājs iegāja veikalā, nesot piedurknē nazi, un ar to draudēja veikala pārdevējam. Taču laupīšana nenotika saskaņā ar plānu, kad veikalnieks izskrēja ārpus veikala un ieslodzīja viņu zem durvju slēģiem, ziņo ārvalstu mediji.

Laupīšanas mēģinājums Malkolmam Trimblam beidzās ar galvu veikalā un rumpi uz ielas pēc tam, kad viņš tika iesprostots zem durvju slēģiem.

Malkolms iegāja veikalā ar virtuves nazi, kas bija paslēpts viņa piedurknē. 30 gadus vecais vīrietis paņēma četru alu iepakojumu, pirms draudēja veikalniekam.

Tomēr drosmīgais veikalnieks viņu atvairīja un iesprostoja zem veikala durvju slēģiem. Īpašnieks izskrēja no letes aizmugures, aizbēga no telpas un turēja durvis aizvērtas.

Pēc tam viņi aktivizēja sistēmu veikala metāla slēģu nolaišanai no ārpuses. Trimbls, sapratis, ka drīz tiks iesprostots, mēģināja ar spēku atvērt durvis.

Viņš piespieda veikalnieku atlaist roktura satvērienu un mēģināja Indiana Džonsa stilā izslīdēt cauri lejupejošajiem slēģiem. Tomēr viņš galu galā tika piespiests pie grīdas ar galvu iekšā veikalā un rumpi uz ielas.

Kamēr veikalnieks izsauca policiju, Trimbls mierināja sevi, sniedzoties pēc pēdējās lāgera skārdenes, ko izdzert pēdējos brīvības mirkļos.

Policisti ieradās trīs minūšu laikā pēc izsaukuma un atrada Trimblu guļam uz ielas ar galvu iekšā veikalā. Viņi atlaida slēģus un arestēja viņu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu