Likvidē uzņēmumu, kam piederēja vairāki Rīgas restorāni

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Alex Hubenov/Shutterstock

Likvidēts bijušais restorānu "IL Patio", "Planeta Sushi" un "T.G.I. Friday's" īpašnieks SIA "Rosinter Restaurants", liecina "Firmas.lv" publiskotā informācija.

Uzņēmums no reģistra izslēgts otrdien, 13.jūnijā.

Februārī Rīgas pilsētas tiesa izbeidza "Rosinter Restaurants" maksātnespējas procesu, jo ir izpildīts kreditoru prasījumu segšanas plāns.

"Rosinter Restaurants" maksātnespējas process tika sākts 2021.gada 30.septembrī.

Kompānija 2020.gadā strādāja ar 1,387 miljonu eiro apgrozījumu, kas bija par 2,2 reizēm mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt tās zaudējumi palielinājās par 68,3% - līdz 262 599 eiro. Jaunāka finanšu informācija nav pieejama.

"Rosinter Restaurants" reģistrēts 2004.gadā, un tā pamatkapitāls bija 180 000 eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks bija Kipras galvaspilsētā reģistrētais "RRH-Central Europe Ltd", kam Latvijā patlaban nav reģistrēti citi uzņēmumi.

"Rosinter Restaurants" 2021.gadā slēdza kopumā piecas struktūrvienības, tostarp "T.G.I. Friday's" restorānu Vecrīgā.

Saskaņā ar pieejamo informāciju šā gada 12.jūnijā uzņēmumam bija Valsts ieņēmumu dienesta (VID) administrēto nodokļu parāds 666 634 eiro apmērā. Vienlaikus VID norāda, ka precīzu informāciju par nodokļu nomaksas stāvokli nevar sniegt, jo nodokļu maksātājs nav iesniedzis visas deklarācijas, kas to var ietekmēt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu