VIDEO Internetā nonācis video, kas pierāda, ka Makgregors nesenajā seksa skandālā ticis apmelots

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: AFP / Scanpix

Amerikāņu tabloīds TMZ publiskojis video, kas, iespējams, nesenajā seksuālās vardarbības apsūdzībā varētu attaisnot Konoru Makgregoru.

Aizvadītajā nedēļā Konors Makgregors tika apsūdzēts seksuālā vardarbībā. Tika ziņots, ka viņš Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas ceturtās spēles laikā seksuāli uzmācies kādai sievietei.

Cietusī iesniegumā norādīja, ka cīkstoņa apsargi ar varu viņu ievilkuši tualetē, kur jau gaidījis Makgregors. Cīkstonis esot viņai sācis vardarbīgi uzmākties, bet sievietei no viņa izsprukt izdevies, vairākas reizes iesitot ar elkoni.

Tagad TMZ rīcībā nonācis video, kurā redzams, ka Makgregors sievieti pie rokas ieved tualetē. Makgregora pārstāvji jau iepriekš norādīja, ka gaida ļoti ātru lietas noslēgšanu, jo sūdzētājas pārstāvji pēc TMZ publicētā video jau mainījuši iesniegumu.

Lai arī šis video, visticamāk, palīdzēs Makgregora pārstāvjiem attaisnot savu klientu, tas nemaina faktu, ka īru cīkstonis kārtējo reizi publiskajā telpā rada šaubas par uzticību savai ilggadējai partnerei Dī Devlinai, kura šobrīd ir jau ceturtā Makgregora bērna gaidībās.

Makgregors oktagonā nav devies kopš 2021. gada vasaras, kad viņš cīņā pret Dastinu Porjē iedzīvojās kājas lūzumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu