Pliki vēderi piezīmju blociņu vietā. Maestro dalās stāstā, kas atspoguļo, kā mainījusies jaunatne

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maestro Raimonds Pauls.
Maestro Raimonds Pauls. Foto: Juris Lisovs/TVNET

Maestro Raimonds Pauls raidījumā "360TV ZIŅneši" dalījās ar atmiņām par Dziesmu svētkiem un viņam īpašo dziesmu "Manai dzimtenei", kurai jau ir 50 gadi. Maestro arī amizantā stāstā atklāja, kā viņa redzējumā ir mainījusies šodienas jaunatne.

Maestro teic, ka Dziesmu svētku laikā gaisā virmo spēcīga enerģija un tautas vienotība, un katri svētki ir atšķirīgi, taču viņš vienmēr atcerēsies, ka pirmo reizi noskanēja dziesma "Manai dzimtenei".

Viņš teica, ka asaras no viņa izspiest ir grūti, bet toreiz, kad pirmo reizi izskanēja "Manai dzimtenei", asaras acīs saskrējušas gan. "Bet to nevar ne izstāstīt, ne nofilmēt."

Maestro dalījās vēl kādā amizantā stāstā, atbildot uz jautājumu, kā mainījusies mūsdienu jaunatne: "Tas notika taisni Dziesmu svētkos. Man reiz prasīja, kā es vērtēju šodienas jaunatni." 

Maestro atcerējās kādu gadījumu, kas iezīmē atšķirību: "Atceros, kā septiņdesmitajos gados nāca meitenes ar blociņiem un lūdza autogrāfu. Parakstīju. Bet šodien... Man pienāca klāt meitenīte – protams, cits izskats – lūdza, vai es nevaru parakstīt.

Kad jautāju, kur blociņš, viņa parāva kreklu uz augšu, lai parakstu vēderu. Parakstīju. Un te es atbildu - te ir tā atšķirība."

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu