VIDEO Vīretis Taivānā noparko savus auto uz jumta, lai izvairītos no sodiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video.

Kāds vīrietis Taivānā atradis ekstrēmu veidu, kā izvairīties no soda par parkošanos pie sava dzīvokļa, kur tas nav atļauts. Viņš izlēmis savus kravas automobiļus novietot uz ēkas jumta, vēsta ārvalstu mediji. 

Stāvvietas atrašana savam spēkratam lielās pilsētās ir izaicinājums. Nereti ir ļoti grūti atrast kādu brīvu vietu, kur automašīnu novietot ir atļauts, bet, kad tas izdodas, par to var nākties atstāt prāvu naudas summu. 

Kāds vīrietis Taibejā, Taivānā, atradis ekstrēmu parkošanās vietu pēc tam, kad vairākkārt saņēmis sodu par savu kravas auto novietošanu neatļautā vietā pie daudzdzīvokļu ēkas. 

Sodi turpināja augt, un šoferis piegāja tam radoši. Viņam izdevās novietot savus furgonus uz daudzdzīvokļu mājas jumta.

Kaimiņi pauda bažas par vīrieša parkošanās izvēli, taču viņš par to, šķiet, palicis nesodīts. Šoferis laikrakstam "China Times" sacīja: "Tas neietekmēs ēku, neceliet traci."

Viņš mierināja nobažījušos cilvēkus, sakot, ka ēka ir izgatavota no tērauda un betona un tādējādi tā viegli spēs izturēt abu auto svaru. 

Arī pilsētas amatpersonas lūdza vīrieti nocelt transportlīdzekļus no jumta, tomēr vīrietis atteicās, sakot, ka tehniski nepārkāpj nekādus noteikumus.

Galu galā vīrietis tomēr piekāpies un piekritis transportlīdzekļus nocelt, turpinot uzstāt, ka nav pārkāpis nekādus noteikumus. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu